Emre3322
Hectopat
Kağıt gelen herkes askere gitmiyor ki tecil hakkı daha var.19 yaşındaki kuzenime bile askerlik kağıtları geldi? Sana nasıl gelmedi onu anlayamadım.
Kağıt gelen herkes askere gitmiyor ki tecil hakkı daha var.19 yaşındaki kuzenime bile askerlik kağıtları geldi? Sana nasıl gelmedi onu anlayamadım.
Abartmayalım, yasal hakkı daha var. Erteleyebilir.19 yaşındaki kuzenime bile askerlik kağıtları geldi? Sana nasıl gelmedi onu anlayamadım.
şuan başlarsam evet4. kez sınava nasıl hazırlanıyorsun o zaman?
Bu işte terslik var hocam.şuan başlarsam evet
Sınava girdiğinde muhtemelen 21 yaşında olacaksın o zaman ben öyle anladım şu an 20 yaşındasın. Lise'den mezun olduğunda 18 yaşını dolduruyorsun zaten. Bir kere mezuna kalmışsın diyelim oda 2. olsun o 19 yaş olur. 3. deneyişin 20 olur, 4. 21 yaş olur.
20 temmuz 2003 doğumluyum hocamSınava girdiğinde muhtemelen 21 yaşında olacaksın o zaman ben öyle anladım şuan 20 yaşındasın. Lise'den mezun olduğunda 18 yaşını dolduruyorsun zaten. Bir kere mezuna kalmışsın diyelim oda 2. olsun o 19 yaş olur. 3. deneyişin 20 olur, 4. 21 yaş olur.
20 Temmuz doğumluyum hocam.
bildiğim kadarıyla OBP puanım ozaman düşüyor diye biliyorumSonuçların açıklandığı zaman yaşını dolduruyorsun işte bende böyle düşündüm. Eğer 1M sıralamadan 500 bin ve aşağısında hem AYT hem TYT olarak çekebilirim diyorsan mezuna kal yani ağır tempo gerekecek. Çalışamam diyorsan 2 yıllık tercih et hiç olmazsa açık bile seçip evde hazırlanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.