4 kişilik aile için kaç Mbps internet lazım?

ARDA 42

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba biz 4 kişilik bir aileyiz. Kardeşim laptoptan oyunlar oynuyor veya dizi izliyor bende aynı şekilde bilgisayarda ya oyun oynuyorum ya da dizi film izliyorum annem ve babam ise salonda film dizi izliyor oluyor ve internet kopmaları yaşıyoruz. Sizce kaç Mbps internete geçmeliyiz?

Dosya Ekleri

• internet.png
    internet.png
    41,8 KB · Görüntüleme: 44
2022 yılından beridir babam saolsun 2 yıl taahhütlü 22 mpbs internetle ömrümüzü çürüttü :D şükürki lanet taahhüt bitti ve 100 mpbs internete geçtik. Hocam kaymak gibi yemin ediyorum artık kimseye oyun indirirken internetten çıkarmıyorum .d kısaca 100 mbps yeterli olacaktır isterseniz 50 mbps de düşünebilirsiniz ama tabiki önerim 100lük olacaktır.

1gbps. Aynı para zaten 100 ile.
Hangi operatorden bahsediyorsun?

Wifi girince işin içine o mahvediyor hele bağlanan cihazın teknolojisi eskiyse tek başına internetin içinden geçebilir. Mesela 4'ünüz kabloyla bilgisayar kullansanız bir sıkıntı çıkmaz ama kötü bir Wifi bağlantısı alt üst eder. Normal şartlarda 32mbps, normal kullanım için 4 kişiye yeterlidir.

Eğer bağlanan cihazlar sinyal sorunu yaşamıyor ve kaliteli güncel cihazlarsa o vakit yükseltme yapılabilir.

2022 yılından beridir babam sağ olsun 2 yıl taahhütlü 22 Mbps internetle ömrümüzü çürüttü :D şükürki lanet taahhüt bitti ve 100 Mbps internete geçtik. Hocam kaymak gibi yemin ediyorum artık kimseye oyun indirirken internetten çıkarmıyorum. D kısaca 100 Mbps yeterli olacaktır isterseniz 50 Mbps de düşünebilirsiniz ama tabii ki önerim 100'lük olacaktır.

Hangi operatorden bahsediyorsun?

TurkNet olması lazım hem de ilk 3 ay ücretsiz diye hatırlıyorum yanlış bilmiyorsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı