4 muhabbet kuşu beslenir mi?

Merhaba hayvansever arkadaşlarım. Şu anda evde 4 adet muhabbet kuşu bakmak istiyorum. Evde zaten 1 kuşum var, yıllardır bir sürü kuşa da baktım, bi sıkıntı(çiftleşme, kavga vs.)olur mu? Eğer mümkün ise de kaç adet hangi cinsiyetten almalıyım?
Şuan benim dört tane var, hepsi tosun gibi, çiftleşme olabilir, kavga da anlaşmlarına bağlı.

Kuşlarım:

Çiftim:
ML.jpeg

İki kanka kuşum (2'si de dişi):
MS.jpeg
 
Bir süreden sonra kızışacakları için çiftleşme ihtiyaçları doğacak, kuluçka süreçlerine girmek isteyecekler ve doğru bakım ve yeterli ilgi şartları sağlanmadığı takdirde psikolojilerine etki edip davranış bozukluklarına kadar eğilim gösterebilirler. Kısacası alıp bir kenara bırakmayacak ve ilgilenecekseniz neden olmasın.
 
Yeteri kadar bütçem var, daha önce de bir sürü kuş baktım hiç sıkıntı çıkmadı,çiftleşme sorunu dışında bence bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Cevap veren herkese teşekkürler.
 
Yeteri kadar bütçem var, daha önce de bir sürü kuş baktım hiç sıkıntı çıkmadı, çiftleşme sorunu dışında bence bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Cevap veren herkese teşekkürler.

Çiftleşmeyi sorun etmeyin olası yavru durumunda zaten baktınız olmuyor fazla kuşlar yeterince büyüyünce satarsanız hem bütçeniz olur hem de bir sonraki kuluçka döneminde zorluk yaşamazsınız.
 

Geri
Yukarı