4.Nesil i7 işlemcili Y50-70 alınır mı?

• Konuyu başlatan rbs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.139

rbs

Hectopat
Daha fazla  
4.Nesil i7 İşemcili Lenovo Y50-70(GTX960m) 3099TL’ye alınır mı?

4K (3199TL) olanımı tercih edilmeli yoksa 1080p mi? (Tasarım ve oyun için kullanılıcak.)

Teşekkür ederim. Zaten abra v6.1 almıştım. Soğutma performansından hiç memnun kalmadım ve geri iade edeceğim. İstanbul bilişimden bu laptop almayı düşünüyorum. 4K ekranda 1080p oyunda görüntü bozukluğu olur mu?. Autocad içinde 4k ekranı kullanmayı düşünüyorum. Makina mühendisliği öğrencisiyim. Kısacası 4k mı almalıyım? Birde Dell 7559'uda düşündüm fakat klavye aydınlatması yok ve kasa dayanıklılığı kötüymüş. Bu Lenovolara görünce alasım geldi.

Açıkcası 4k ekran ne kadar cezbedici dursada laptopta bence gereksizlikten başka bir şey değil, üstüne ekran kartını çok zorlayacağı için hiç bir oyun adam akıllı oynayamacaksın.
1366x768 çözünürlükte gtx960m laptop üretseler heralde hiç düşünmeden satın alırdım. Enfes bir performans verecektir çünkü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı