4 saat dışarıda kalmış çiğ tavuk göğsü bozulur mu?

Zylex

Hectopat
12 gibi kasaptan aldım. Eve gelince mutfaktaki masanın üstüne koydum. Ders çalışırken aklıma geldi 1 saat önce. Direk baktım rengi değişmiş mi diye ama bir şey yoktu. Kokusu da kötü, bozulmuş gibi gelmiyor. İyice adamakıllı yıkadım ve Airfry'e attım pişsin diye. Spora gideceğim 1 saat sonra sizce yemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
12 gibi kasaptan aldım. Eve gelince mutfaktaki masanın üstüne koydum. Ders çalışırken aklıma geldi 1 saat önce. Direk baktım rengi değişmiş mi diye ama bir şey yoktu. Kokusu da kötü, bozulmuş gibi gelmiyor. İyice adamakıllı yıkadım ve Airfry'e attım pişsin diye. Spora gideceğim 1 saat sonra sizce yemeli miyim?
Tavuğun zehirlenmesi çok pistir, ben riske girmezdim.

Muhakkak bakteri üretmiştir. Bir de yıkayarak etrafa yaydın iyice o bakterileri. Tavuk yıkanmaz aklında bulunsun hocam.
Bozulur mu emin değilim ama yenmemeli bence.

Riske değmez zaten zehirlenme vakası çok görülen bir gıda. Sonra çok ağlarsınız.

Alınabilecek bir risk değil, risk oranı çok fazla. -War Cebeci

IMG_0551.jpeg

Muhakkak bakteri üretmiştir. Bir de yıkayarak etrafa yaydın iyice o bakterileri. Tavuk yıkanmaz aklında bulunsun hocam.
Bozulur mu emin değilim ama yenmemeli bence.

Riske değmez zaten zehirlenme vakası çok görülen bir gıda. Sonra çok ağlarsınız.

Alınabilecek bir risk değil, risk oranı çok fazla. -War Cebeci

Eki Görüntüle 2509845
Derse oturacam diye unuttum dolaba koymayı. Kasaba gidip alıcam hocam.

Tavuk işi sıkıntı tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı