taylandurdu
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
Çok uzun zamandır bilgisayar kullanıcısıyım yıllar boyunca pek çok virüs ile karşılaştım herşeyi kurcalamayı seviyorum bu sebeple işimi de bu yönde seçtim, öyle virüsler vardı ki harddiskleri çöpe atmak zorunda kaldım hiç bir antivirüs programının çare etmediği formatın hiçbirşeyin çare etmediği virüsler o yüzden emin olmak zor ama yaşadıklarınızın başka bir açıklaması yok ya kötü kullanıcısınız yada o flash bellekte bişeyler var diye düşünüyorumiyi hatırlattınız oyun konusunda csgo'da bir hafta önce 80fps rahatlıkla orta ayarlarda oynuyordum şuan 50 fps zor ve droplar mevcut
başta bu şekilde düşündüm de inanın şuan ki psikolojide aklıma gelenler bunlar yıllardır kullandığım flashbellek var verbatim'in 16gb'lık versiyonu siyah bir şey ama içerisine ses dosyasından başka birşey girmedi bulut yedekleme yöntemini kullanıyorum sıkça hemde o dediğim flash belleği taktım sorun olmamıştı virüs olsa çıkmazmıydı rkill diye bir uygulama var flash bellekteki virüsleri temizleyip olası bir virüs bulaşma vakasına karşı koruyor sanmıyorum :/
şuan denedim diyeceksiniz hep mi olumsuz ama hala aynı sorun var,cevap için teşekkürler.