40.000 TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan Eyay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 310
Bütçe
35.000 TL

Eyay

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Efendi efendi sohbet ederken arkadaşın 20.000 e harika sistem kurarsın demesine kanarak 10 yıllık emektar bilgisayarımı değiştirmeye karar verdim. Beni bi 10 yıl daha götürecek 50 yaşıma erdirecek sistem toplayayım diyorum :) Piyasadan o kadar uzak kalmışım ki kendimce parça seçimi yaptığımda 40.000 TL yi buldu. Sizlerden ricam 30-40 bandında monitör hariç sistem tavsiyesinde bulunmanız. Seçtiğim parçaları görsele ekledim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Nv2 1 TB.

Nv2 1 TB.

Alternatif olabilecek sistem öneriniz var mı?
Mevcut sistemimde cooler master 650 bronze psu var. Bunu değerlendirerek toplasam daha efektif olur mu?

Alternatif olabilecek sistem öneriniz var mı?
Mevcut sistemimde Cooler Master 650 Bronze PSU var. Bunu değerlendirerek toplasam daha efektif olur mu?

41800 TL tuttu. Kasa GPU desteklerinden emin olamayacağımdan kasa önerisi atamadım. Kasa da 1.5k
desek 42-43K oluyor. Yani, daha ucuz olmasını beklerdim.
Elinizdeki 650W PSU yetmesi lazım.

1696417153572.png

@Prime777 bu daha mantıklı olmaz mı hocam?

Evet, bu güzel duruyor.

41800 TL tuttu. Kasa GPU desteklerinden emin olamayacağımdan kasa önerisi atamadım. Kasa da 1.5k
desek 42-43K oluyor. Yani, daha ucuz olmasını beklerdim.
Elinizdeki 650W PSU yetmesi lazım.

Eki Görüntüle 1966557

Evet, bu güzel duruyor.
Peki LorrieN in tavsiye ettiği sisteme soğutucuyu aynı siteden mi ekleyeyim yoksa en üstte tavsiye ettiğinizi mi? Ayrıca bilgisizliğimi mazur görün ekran kartı bilmediğim bir marka, sorun yaşatır mı?

Peki LorrieN in tavsiye ettiği sisteme soğutucuyu aynı siteden mi ekleyeyim yoksa en üstte tavsiye ettiğinizi mi? Ayrıca bilgisizliğimi mazur görün ekran kartı bilmediğim bir marka, sorun yaşatır mı?
Gainward ortalama bir markadır. Ne çok iyi ne de kötü. Ama sorun çıkarttığını hiç görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı