40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

BurakAtan

Hectopat
Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere 40.000 bandında önerebileceğiniz F/P bir kasa var mı? Bu fiyata 7600 ve 4070 Super'li bir sistem bulma imkanımız var mı? Önceliğim ekran kartının NVIDIA, işlemcisinin AMD olmasından yana.

Son düzenleyen: Moderatör:

40k bütçe ama kesinlikle yapmanız lazım dediğiniz yükseltmeler varsa abartılmayacak şekilde olabilir. 43K'ya ya da çok zorlarsak 45K'ya kadar çıkılabilir.

Ben az önce sen yazınca baktım 45.000 liraya oradan özelleştirme yapmak yerine kendin toplarsan hem daha performanslı hem daha kaliteli RAM, anakart, SSD, kasa, soğutucu, PSU bileşen alabiliyorsun. İstersen linklerini atabilirim yok illa oradan alacağım diyorsan yüksek CL kötü ram ve dram olmayan abudik gubidik ssd eklemek zorundayım soğutucuyuda eklediğimde 45.000 lirayı geçiyor istiosan atarim. ama toplama daha mantıklı.

45.100 TL.

Daha sonra 16 GB ram eklersin ve opsiyon olarak ekliyorum eğer indirim kovalar bütçeme uydururum dersen o ssd yerine alta linklediğim ssdyi ve rami alabilirsin tüm ürünlerin indirimini kovalamayıp bütçene uydurman mümkün.

Son düzenleme:
45K ya çıkmadan 4070S'li güzel bir sistem toplayabilir miyiz? Bir de böyle ezbere toplayınca uyumsuzluk yaşama ihtimalim olmaz mı? Tüm bileşenlerden tam performans alabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı