40.000 TL'ye klima önerisi

Yarın Midea alacağım o zaman teşekkürler yardım ettiğiniz için. Evin fotosunu detaylı çeksem keşife gelmeden yapabilirler mi? Dış ünite de kapalı balkona koyulur mu yoksa dışarı mı koyulmalı?
Rica ederim, 35 bin TL civarına bulamazsanız da Gree Fairy modelini değerlendirebilirsiniz. Bayi ile görüşmeye gittiğinizde keşif konusunu sorun isterseniz. Fotoğrafları göstererek yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Gelecek olan servis personeli arkadaşlar da yer konusunda yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. Hatta odanız müsaitse ve paylaşmak isterseniz ben de yer konusunda fikir verebilirim.

Dış üniteyi kapalı cam balkona koymanızı tavsiye etmem. Site yönetimi izin vermiyorsa ve kapalı balkona kurulum yaptırmak durumunda kalırsanız da camlar açık şekilde kullanmanızı öneririm. Camlar kapalı olursa ortamın aşırı ısınmasından dolayı klimanın performansı düşer ve elektrik tüketimi artar.

@Steve McQueen Samsung Windfree klimalar nasıl? Öğrenci indirimi oluyor güzel bir modeli varsa bakabilirim.
Bazı modellerinin (özellikle 9'luk ve 12'lik modeller) düşük devirde vuruntu sorunu var diye hatırlıyorum ama son durum nedir bilgim yok maalesef. Onun dışında tercih edilebilir bir cihazdır. Özellikle PM 1.0 Elite modelini oldukça başarılı buluyorum.

Bazı modellerinin (özellikle 9'luk ve 12'lik modeller) düşük devirde vuruntu sorunu var diye hatırlıyorum ama son durum nedir bilgim yok maalesef. Onun dışında tercih edilebilir bir cihazdır. Özellikle PM 1.0 Elite modelini oldukça başarılı buluyorum.
1752875090494.png

Bunu öneriyorsanız alabilirim. İlk defa klima alacağım çok kararsızım.

Bahsettiğim model bu ama indirimle beraber ne kadara geliyor? Fiyatına göre değerlendirmek daha mantıklı olacaktır.
42.000 TL'ye denk geliyor. Aşağıdaki modelide var bu nasıl peki daha ucuz. Midea iyi aslında fakat kötü yorumları falan var bir de satın alacağım yeri bilmiyorum Midea'nın kendisi satmadığı için kararsız kaldım Samsung ile aralarında.
1752876867443.png

42.000 TL'ye denk geliyor. Aşağıdaki modelide var bu nasıl peki daha ucuz. Midea iyi aslında fakat kötü yorumları falan var bir de satın alacağım yeri bilmiyorum Midea'nın kendisi satmadığı için kararsız kaldım Samsung ile aralarında.
Eki Görüntüle 2538078
Fiyat fena değil. İki modelin de performans değerleri oldukça iyi ama üst mesajımda bahsettiğim vuruntu problemi çözüldü mü emin olmak gerekir. Midea ve Gree bu yüzden güvenilir liman diyebiliriz. Midea'yı da FG Europe'a bağlı bayilerden alırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır.

Fiyat fena değil. İki modelin de performans değerleri oldukça iyi ama üst mesajımda bahsettiğim vuruntu problemi çözüldü mü emin olmak gerekir. Midea ve GRE'e bu yüzden güvenilir liman diyebiliriz. Midea'yı da FG Europe'a bağlı bayilerden alırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır.
Yarın Midea ile Samsung'a bakacağım fakat her bayide bu modellerden var mı bilmiyorum. Eğer bulabilirsem dediğiniz vuruntu problemini sorarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00