40.000 TL'ye sistem önerisi

attığım sistem zaten hocam bu hocam. özelleştirmeler ile 50K bandına yaklaşır o fiyata da 9070'li sistemler var gerek yok.
Attığınız sistem zaten hocam, özelleştirmeleri yaptım. Aşağıya inerseniz özelleştirmelerimi görebilirsiniz. 9070'li sistemler var 50k'ya diyorsunuz ama onları özelleştirince 55-60k civarına çıkıyor. Yani dediğiniz mantıksız özelleştirme yapınca her türlü yükseliyor fiyat dümdüz de almak yanlış bence parçalar kötü kalıyor.

Amd ryzen 5 7600 işlemci ekran kartı olarakta RT çok önemsediğin bir sey degil ise rx 7800xt li bir sistem toplanabilir diye düşünüyorum.

Merhabalar,

Bu tarz hazır sistem satan yerlerin onarım görmüş ekipmanlar satmadığına nasıl emin olabiliyorsunuz?

Mesela bir arkadaş bir satıcı için nasıl bu kadar uygun fiyatlı satıyorlar bilmiyorum demiş. Bunun sebebi ikinci el ve/veya onarım görmüş donanımlar olmadığına nasıl emin olabiliyorsunuz? Kutulu ürünler almak daha güvenilir değil mi?

Saygılar

Merhabalar,

Bu tarz hazır sistem satan yerlerin onarım görmüş ekipmanlar satmadığına nasıl emin olabiliyorsunuz?

Mesela bir arkadaş bir satıcı için nasıl bu kadar uygun fiyatlı satıyorlar bilmiyorum demiş. Bunun sebebi ikinci el ve/veya onarım görmüş donanımlar olmadığına nasıl emin olabiliyorsunuz? Kutulu ürünler almak daha güvenilir değil mi?

Saygılar
Bilgisayarı demonte şekilde göndermelerini sağlayabiliyorsunuz. Ürünlerin hepsi kutusunda geliyor. Bir şüphe duyuyorsanız eğer bu tarz bir satın alım yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı