40-50K render, yazılım, kurgu laptop önerisi

Bütçe
50k

İsimsizHerif

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba kurgu, yazılım ve 3D programlar için bir laptop alacağım. Bütçem 40-50k arasında. Fakat render, kurgu, 3D programlar için AMD mi yoksa Intel mi kadar veremedim. Bu fiyat Aralığında MacBook alınır mı? Pek emin olamadım, alınabilir olanlar da ne kadar işimi görür bilemiyorum. Bu fiyat aralığında alınabilecek ve işimi görecek en iyi laptoplar hangileri? Yardımcı olursanız sevinirim. Evde ve dışarıda kullanımı olacak.

3D programlar için Nvidia'dan şaşmayın, işlemci ise pek fark etmez.

3D programlar için Nvidia'dan şaşmayın, işlemci ise pek fark etmez.
sadece 3d programlar değil işte, diğer programlar içinde ortak iş görecek bir şey olması lazım. teşekkürler yorumunuz için.

aman diyim macbook almayın.
Bu fiyat aralığında zaten alınabilir gibi değil macbook, dediğiniz modele bakacağım teşekkürler mesajınız için. peki sizce intel mi amd mi daha başarılı render, kurgu vs. programlarında? açıkçası bir de çok sesli çalışmasını istemiyorum.

Sadece 3D programlar değil işte, diğer programlar içinde ortak iş görecek bir şey olması lazım. Teşekkürler yorumunuz için.

Bu fiyat aralığında zaten alınabilir gibi değil MacBook, dediğiniz modele bakacağım teşekkürler mesajınız için. Peki sizce Intel mi AMD mi daha başarılı render, kurgu vs. programlarında? Açıkçası bir de çok sesli çalışmasını istemiyorum.

Ekran kartı açısından NVIDIA ama ama işlemci çok fark etmiyor size attığım bilgisayarın içindeki işlemci 13. nesil i7'lerden daha iyi bir işlemcidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burada test videosu var burdan bakıp işinizi görüyormu diye kontrol edebilirsiniz.

Ekran kartı açısından NVIDIA ama ama işlemci çok fark etmiyor size attığım bilgisayarın içindeki işlemci 13. nesil i7'lerden daha iyi bir işlemcidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burada test videosu var burdan bakıp işinizi görüyormu diye kontrol edebilirsiniz.

Cevabınız için çok teşekkürler, evet inceledim ve atığınız model hoşuma gitti ve birkaç modeline de göz gezdirdim. HP Victus 16-S0044NT 7Z601EA AMD Ryzen 7 7840HS 16.1

bu model ile sizin attığınız model arasında sadece ekran kartı 4060-4070 olması ve sizin attığınız 16gb benim attığım 32gb sanırım. fiyat farkı da arada göründüğü gibi sizce hangisi daha mantıklı?

Cevabınız için çok teşekkürler, evet inceledim ve atığınız model hoşuma gitti ve birkaç modeline de göz gezdirdim. HP Victus 16-S0044NT 7Z601EA AMD Ryzen 7 7840HS 16.1

Bu model ile sizin attığınız model arasında sadece ekran kartı 4060-4070 olması ve sizin attığınız 16 GB benim attığım 32 GB sanırım. Fiyat farkı da arada göründüğü gibi sizce hangisi daha mantıklı?

Eğer 4060'a düşüyorsak böyle bir model daha iyi olabilir işlemcisi 1 tık düşük ama fiyat anlamında bayağı fark ediyor.

Eğer 4060'a düşüyorsak böyle bir model daha iyi olabilir işlemcisi 1 tık düşük ama fiyat anlamında bayağı fark ediyor.

RAM'i çok düşükmüş özür diliyorum benim ilk attığım 4070'li daha iyi RAM yükseltmesi yapabilrsiniz ama ekran kartı yükseltmesi yapamazsınız.

Son düzenleme:

RAM'i çok düşükmüş özür diliyorum benim ilk attığım 4070'li daha iyi RAM yükseltmesi yapabilrsiniz ama ekran kartı yükseltmesi yapamazsınız.
o zaman ram yükseltilmiş hali; HP Victus 16-S0001NT 7Z4L9EA AMD Ryzen 7 7840HS 16.1

bu oluyor sanırsam. peki hp modellerinde arıza performans düşüşü açısından nasıl bir bilginiz var mı?

Bir Sorum daha olacak peki AMD Ryzen 7 7840HS ile i7 14700HX arasında seçim yapacak olsa bir şey değişir mi? TAbi bu süre zarfında bütçe 60kya çıkmış oluyor.

Son düzenleme:
o zaman ram yükseltilmiş hali; HP Victus 16-S0001NT 7Z4L9EA AMD Ryzen 7 7840HS 16.1

bu oluyor sanırsam. peki hp modellerinde arıza performans düşüşü açısından nasıl bir bilginiz var mı?

Bir Sorum daha olacak peki AMD Ryzen 7 7840HS ile i7 14700HX arasında seçim yapacak olsa bir şey değişir mi? TAbi bu süre zarfında bütçe 60kya çıkmış oluyor.
i7 14700HX daha iyi bir işlemcidir daha iyi performans alırısnız ama okadar fiyat farkına değermi derseniz o size kalmış her türlü 2 bilgisayarda da işinizi görürsünüz.

Çevremde çok fazla hp victus kulanan var şuana kadar bir şikayet duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı