- Makaleler
- 4
Daha fazla
Akakçe satıcı değil hocam, tüm satıcılardan en ucuz olanı gösterir size.İtopya da indirim olduğundan bir bakayım demiştim ve bu sistemi yaptım. Güç kaynağını Chatgpt ve başka sitelere de bakarak, sorarak ekledim, indirim bu hafta bitiyor ama sorun orada. 9070 veya XT sini alayım diyordum fakat pahalıya kaçıyor. Herkes akakçe yi öneriyor güvenilir bir yer mi? Bir parçada sorun çıkar ise ne gibi durumlar oluşuyor, pek bu tarz yerlerden almama taraftarıyım çünkü en korktuğum şey kendim kurmaya çalıştığımda işlemcinin dişlerine zarar vermek. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
İade sürecinde vs. sorun çıkıyor mu?
Bu sistemi ekran kartını ileride değiştirebilme ihtimaline karşı da toplamaya çalıştım olduğu kadar.
Sistem kötü olmuş. Maks bütçeniz nedir? Ben bir öneride bulunayım.İtopya da indirim olduğundan bir bakayım demiştim ve bu sistemi yaptım. Güç kaynağını Chatgpt ve başka sitelere de bakarak, sorarak ekledim, indirim bu hafta bitiyor ama sorun orada. 9070 veya XT sini alayım diyordum fakat pahalıya kaçıyor. Herkes akakçe yi öneriyor güvenilir bir yer mi? Bir parçada sorun çıkar ise ne gibi durumlar oluşuyor, pek bu tarz yerlerden almama taraftarıyım çünkü en korktuğum şey kendim kurmaya çalıştığımda işlemcinin dişlerine zarar vermek. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
İade sürecinde vs. sorun çıkıyor mu?
Bu sistemi ekran kartını ileride değiştirebilme ihtimaline karşı da toplamaya çalıştım olduğu kadar.