Arkadaşlar 40 bin TL bütçem var, bütçeyi geçemem. 1 adet monitör ve kasa istiyorum sadece. Sistem önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar 40 bin TL bütçem var, bütçeyi geçemem. 1 adet monitör ve kasa istiyorum sadece. Sistem önerileriniz nelerdir?
 www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com
				Gaminggenden i5 13400F Rx 7800 XT sistem monitör önerim yok.Arkadaşlar 40 bin TL bütçem var, bütçeyi geçemem. 1 adet monitör ve kasa istiyorum sadece. Sistem önerileriniz nelerdir?
O Monitörü niye 1. monitör olarak kullanıyorsun? hem iyi bir model değil.MSI G255F FHD 24.5'' 180Hz 1MS(MPRT) A-Sync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI G255F FHD 24.5'' 180Hz 1MS(MPRT) A-Sync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben bunu kullanıyorum. 2. Monitörüm ise MSI mag 256F.

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr
				Güzel hocam ve iyi monitör.O Monitörü niye 1. monitör olarak kullanıyorsun? hem iyi bir model değil.

CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-TUF7800XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
+ VP249QGR, indirime girerse 256F.
Güzel hocam ve iyi monitör.

www.itopya.com

www.itopya.com
				Değil, Parlaklığı oldukça düşük üstelik attığın fiyata berbat bir monitör, 2K monitörler var o fiyata.Güzel hocam ve iyi monitör.
Nerede düşük hocam? Gayet açık bir parlaklığı var. Net yani. Bana göre güzel monitör size göre kötü. Karışamam.Değil, Parlaklığı oldukça düşük üstelik attığın fiyata berbat bir monitör, 2K monitörler var o fiyata.
Hocam size sistem attık bu sistem biraz pahalı performansına göre.Kasa olarak bunu düşünüyorum sizce nasıl parasına değer mi?
IT-DG V1 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-DG V1 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam size sistem attık bu sistem biraz pahalı performansına göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.