40 bin TL oyun ve iş için sistem toplama

Bütçe
40000
Hocam ekranda alacağım onu tek alamam ne yazıkkı. PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Bu sisteme ne diyorsunuz akşam güzel bir şey bulamazsam bunu düşünüyorum.

Bu sistem güzel sistem fakat çok zamlandı :(
1 ay önce 29k idi kasım 30k yaptılar. Dün yine zam yaptılar 33.5 olmuş.
Cw sorunu yaşayanlar olmuş fakat 1 aydır 30-40k bütçede PC hocası 9-12 öneriliyordu.
Bugün yine PC hocası 7700XT sistem çıkaracak o yüzden biraz daha sabredin.
Baktınız olmuyor tekrar buraya yazarsınız yardımcı olurlar.

Heyecan dorukta bugün full YouTube bakıyorum sistem düşecek diye :) sizde heyecanlar nasıl iyi umarım iyi bir şey gelir de heyecanımız içimize kaçmaz

Benim heyecanım içime kaçtı PC hocasından 4070s sistem bekliyordum PC hocası 12 bileşenleri ile ama ne yazık ki olmadı. Belki 31 Aralık günü çıkar ama son güne bırakmak istemiyorum.
Bugün çıkacak 7700XT sistem umarım şu tarz bir şey olmaz:
Halihazırda PC hocası 9 varken tekrar 7700XT sistem çıkması ve bu haberi alan Gaming Gen TR'nin de sisteme 3K zam yapması içler acısı bir durum.

Benim heyecanım içime kaçtı PC hocasından 4070s sistem bekliyordum PC hocası 12 bileşenleri ile ama ne yazık ki olmadı. Belki 31 Aralık günü çıkar ama son güne bırakmak istemiyorum.
Bugün çıkacak 7700XT sistem umarım şu tarz bir şey olmaz:
Halihazırda PC hocası 9 varken tekrar 7700XT sistem çıkması ve bu haberi alan Gaming Gen TR'nin de sisteme 3K zam yapması içler acısı bir durum.

Bunlar kan emici çok şey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum kafalarına göre saçma sapan zam yapıp duruyorlar zaten o sistemlerin uygun olma neden kartların CW sorunlarıydı çünkü Asus kartları hep öyle adamlarda nasıl bir stok varsa bitiremediler o kartları bu akşam ne olacak bakalım güzel fiyata gelirse CW sorunu falan dinlemem çekerim sistemi ama umarım 7800XT özelleştirmesi olur gönlüm biraz 7800XT tarafında

Güzel bir sistem çıkarsa 300 dolar zararına btcmi bozup alacağım, artık o kadar gözüm döndü :D

Benim de gözüm döndü bu akşam yapacağız bir şeyler @rowenial hocam bence siz de akşamı bekleyin belki uygun sistem çıkar

Bunlar kan emici çok şey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum kafalarına göre saçma sapan zam yapıp duruyorlar zaten o sistemlerin uygun olma neden kartların CW sorunlarıydı çünkü Asus kartları hep öyle adamlarda nasıl bir stok varsa bitiremediler o kartları bu akşam ne olacak bakalım güzel fiyata gelirse CW sorunu falan dinlemem çekerim sistemi ama umarım 7800XT özelleştirmesi olur gönlüm biraz 7800XT tarafında

Benim de gözüm döndü bu akşam yapacağız bir şeyler @rowenial hocam bence siz de akşamı bekleyin belki uygun sistem çıkar
bi çılgınlık yapıp 30 bine verirlermi 7800 :D

Bir çılgınlık yapıp 30 bine verirler mi 7800 :D

7700XT versinler PC hocası 9'un aynısı B650 güzel anakart + güzel hava soğutucu ve cw vb. sorunu olmayan ekran kartı ile yeter de artar ama bak izle F/P diye çıkaracakları sistem yukarıda attığım gibi vasat bir şey olacak Gigabyte anakart falan. Zaten pc hocası 9 gibi olursa ve stokta sınırlı olursa anında biter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı