40 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
40000 TL
Samsung zaman geçtikçe desteği kaldırmıyor mu yani? Bu nasıl bir varsayımdır anlamış değilim. Yaşlanan her cihaz belli bir süreyi tamamladıktan sonra markası Apple Samsung fark etmeksizin destekleri sonlandırılıyor.

Samsung da kaldırıyor ama Apple teşvik ediyor başka telefon kullanmaya. İşte pil gücünü düşürüyorlar telefonda ısınmalar başlıyor donmalar oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamana meydan okumak konusunda ve stabilite olarak iphone tek atar. Satarken değer kaybı yaşamayıp müşterisinin bir hayli fazla olması da cabası. İphone 14 alıp beğenmezseniz s24+ geçmenizi öneririm tabi diğer fikirlere de saygı duyuyorum.
 
Samsung forumlarında ekranda kumlanma, kasada üretimsel hatalar vs gibi problemlerden bahsediliyor sıkça bu durumla ilgili bilgisi olan ya da kendi bu telefonu kullanan var mı? Bir de son zamanlarda bazı one ui sürümlerinin telefonlara zarar verdiğine dair haberler gördüm bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
 
Samsung da kaldırıyor ama Apple teşvik ediyor başka telefon kullanmaya. İşte pil gücünü düşürüyorlar telefonda ısınmalar başlıyor donmalar oluyor.

11 kullaniyorum cihazin pil performansinin azalmasi disinda 4 yilda asla performans olarak dusus yasamadim. Pil gucunu ozellikle dusurmuyor zaten pil teknolojisi yapisi geregi zamanla yipranan ve performansi dusen bir teknoloji.

Telefonları yavaşlattığı kanıtlandı. Bununla ilgili dava kaybetti Apple.

Pil omru azalinca telefonun aniden kapanmasinin onune gecmek icin yapilmis bir sey. O donemde bile cihazin pilini degistirince eski haline geliyordu performans olarak. Yeni telefona gecin diye yapilmis bir yavaslatma yok.
 
Pil omru azalinca telefonun aniden kapanmasinin onune gecmek icin yapilmis bir şey. O donemde bile cihazin pilini degistirince eski haline geliyordu performans olarak. Yeni telefona gecin diye yapilmis bir yavaslatma yok.

Düpedüz yavaşlama ve kasmalar oluyordu.
Arkadaşın dediği gibi dava açıldı bu konuda ve davayı kaybetti.
Düzelttim pil ömrü konu edilmiş.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı