40 TL’ye USB-Ethernet dönüştürücü tavsiyesi

lumiboi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi uygun fiyatlı bir USB ethernet dönüştürücüye ihtiyacım var. Fiyat aralığı 30-40 TL civarı olabilir. Anakartımda USB 3.0 girişleri olmadığı için fazla masraf yapmak istemiyorum. 24 Mbps internet hızım var, mümkünse sıfır hız kaybı olmasını istiyorum. Aşağıda da benim kafama yatan dönüştürücünün linkini bıraktım. Nasıldır sizce? Kullanan var mı?

Dark USB to Ethernet USB 2.0 Ağ Adaptörü (DK-NT-U2LAN) | Teknobiyotik

bu çok daha mantıklı Dark fahiş fiyattan satıyor bunu almanız daha mantıklı aynı mantık.
12 Mbps data transferi yazıyor. Yarı yarıya hız kaybı çok fazla. Elimdeki Wi-Fi adaptörü ile daha fazlasını alıyorum zaten. Hız kaybı yaşamayacağım bir dönüştürücüye ihtiyacım var.
@iErennnn O cihaz en az 16 Mbps hız kaybettirir.

Ben bu konuda Dark'a güveniyorum. Ama kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum.
Şu Dark'ta yazan 10/100 10MBit/SN 100Bit/SN anlamına mı geliyor acaba? Ben mi yanlış biliyorum yoksa?

Son düzenleme:
Anladım hocam dediğim gibi kendi ethernet portumda sorun oldugu icin aslında PCI bir gigabit almıştım bir abim aracılıgıyla USB'li olanı bana verdi hız kaybı yok zaten Realtek chip kullanıyorlar ama 30 40 TL'lik ile mutlaka hız kaybedeceksindir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı