400.000 TL'ye kadar 3 kişilik aile aracı önerisi

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aracı ben ve ailem için istiyorum, mümkünse km bakımından çok uçmadan bir öneride bulunursanız iyi olur, ayrı olarak ağır hasar kayıtlı olmasın, şu an aklımızda Linea 2015 var, sizin önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aracı ben ve ailem için istiyorum, mümkünse km bakımından çok uçmadan bir öneride bulunursanız iyi olur, ayrı olarak ağır hasar kayıtlı olmasın, şu an aklımızda Linea 2015 var, sizin önerileriniz nedir?
Linea olur hocam kilometresinin alırken orijinal olduğunu teyit edin. İyi bir expere gösterin. Mümkünse sanayi de iyi bir Fiat ustasına da motor mekaniğini gösterin. Linea alınacaksa da 1.3 Multijet i alınmalı bu fiyatlara alınabilecek en iyisi bence model yılı yüksek bir araba bahsettiğiniz 2015 model linea kaç km değişen vs durumunu bilmiyorum ama 2010 2012 arası bu fiyatlara temiz binilecek Linea bulunabilir.

Linea olur hocam kilometresinin alırken orijinal olduğunu teyit edin. İyi bir Exper'e gösterin. Mümkünse sanayi de iyi bir Fiat ustasına da motor mekaniğini gösterin. Linea alınacaksa da 1.3 Multijet'i alınmalı bu fiyatlara alınabilecek en iyisi bence model yılı yüksek bir araba bahsettiğiniz 2015 model Linea kaç km değişen vs durumunu bilmiyorum ama 2010 2012 arası bu fiyatlara temiz binilecek Linea bulunabilir.

Tamamdır hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı