400-450TL GTX1060 İçin Monitör Önerisi

Tuttoqui

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 - Zotac GeForce RTX 3070 AMP! Holoblack - Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200MHz DDR4 - Silverstone PF360 - Asus ROG Thor 850W Platinium - Samsung Odyssey OLED G80SD
21" ve üstü 1080p DVI-D veya display port girişi olan bir monitör arıyorum. Bütçem 400-450TL. Bu bütçeye profesyonel bir oyuncu monitörü alamayacağımı biliyorum. Orta halli oyun oynayabileceğim bir monitör arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
71 TL vermeyip benim dediğimi almazsanız çok şey kayberesiniz. 1ms , 75Hz, DP , VGA , HDMI, Freesync dolu özelliği var.
O model hala seçeneklerim arasında mevcut ancak hala araştırma içerisindeyim içime sinen olmaz ise alacağım model sizin önerdiğiniz model olacaktır. Siz kullanıyorsunuz sanırım önerdiğiniz modeli. Yaşadığınız herhangi bir olumsuzluk vs var mı ?

Yaşadığım bir olumsuzluk var onu da fazla takmıyorum sorun ışık sızması her panelde olabilecek bir şey oda benim şansıma denk geldi. Başka bir sıkıntı yok. DP ile bağlayıp 75Hz alıyorum. Değişik oyun modları onları kullanıyorum. Gayet fiyatına göre iyi bir monitör.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı