Yazılım için monitör tavsiye

Sizi tatmin edebilecek bir monitör.
.

Şu an kullandığım monitor bu. Ve eve geldiğinde hayal kırıklığınıa uğradım. Fiyatı da bayağı artmış...

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yeni konu açmak istemedim. Şu an VA panel kullanıyorum ve IPS panel kullanan biri olarak kaliteli gelmiyor. Kod yazmak ve oyun amaçlı da üzmeyecek 1200T lmax monitör arıyorum. Pivot olursa iyi olur...

Hocam valla ben de tam olarak öyle bir şey arıyorum doğru yere geldiniz :D.

Sizi tatmin edebilecek bir monitör.
.

Hocam bu monitöre VA panel yazmışlar acaba görüş açısı ve renk canlılığı olarak tatmin eder mi? Ayrıca ben MediaMarkt gidip baktığımda Acer; ViewSonic, Samsung vs gibi diğer marka monitörlere göre biraz cansız gibi gelmişti. Tabii ben hangi modellere baktım, neyle neyi kıyasladım tam hatırlamıyorum. Acer çok güvenilir gelmiyor ama eğer siz hâlâ tavsiye ederseniz, mağazasına gidip dokunacağım monitöre :D.
Şu an kullandığım monitor bu. Ve eve geldiğinde hayal kırıklığına uğradım. Fiyatı da bayağı artmış...

Neden hayal kırıklığına uğradınız hocam? Umarım iade edebilmişsinizdir. :/

Hocam bu monitöre VA panel yazmışlar acaba görüş açısı ve renk canlılığı olarak tatmin eder mi? Ayrıca ben MediaMarkt gidip baktığımda Acer; ViewSonic, Samsung vs gibi diğer marka monitörlere göre biraz cansız gibi gelmişti. Tabii ben hangi modellere baktım, neyle neyi kıyasladım tam hatırlamıyorum. Acer çok güvenilir gelmiyor ama eğer siz hâlâ tavsiye ederseniz, mağazasına gidip dokunacağım monitöre :D.

Hocam vallahi gördüğüm kadarıyla başarılı bir monitör internetten incelemelerine bakabilirsiniz.

Hocam internetteki yorumlara güvenme hala bu monitörü kullanıyorum ve nedeni size açıklacağım inşalllah gören olurda almaz...Öncelikle monitör 1ms falan değil en az 15 ms... Şimdi 1 ms modu atıp size video atacağım...Sırf internetteki her gördüğüne güzel diyen insanlara inat:)
Hocam internetteki yorumlara güvenme hala bu monitörü kullanıyorum ve nedeni size açıklacağım inşalllah gören olurda almaz...Öncelikle monitör 1ms falan değil en az 15 ms... Şimdi 1 ms modu atıp size video atacağım...Sırf internetteki her gördüğüne güzel diyen insanlara inat:)

Pardon video ata mıyım 0.7 upload hızım var...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı