400-500 TL arası mouse önerisi

• Konuyu başlatan axlyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.845
Vallahi hocam ışık mışık hiç umurumda değil açıkçası kaliteli bir şey olsun yeter bana. Sanırım Corsair'i alacağım daha kaliteliye benziyor.

Karar sizin hocam Rival 3'teki tek sorunum arada bir terletiyor kombiyi açtığımda. Sensör oalrak gayet iyi ve alttaki kaydıran şeyleri geniş tutmuşlar fareyi parmağımla minnacık ayana ittiriyorum kayıyor.

Daha geçen gün Rival 3 aldım gayet de memnunum uygulaması özellikel çok iyi. Oyunlara göre modları var mesela CS de can 100ken mouse yeşil düştükçe kırmızılaşıyor 10 ve altında yanıp sönüyor ayrı bir zevk veriyor.

Öyle bir özelliği var mı farenin? Nasıl yaptığınızı söyler misiniz?

Öyle bir özelliği var mı farenin? Nasıl yaptığınızı söyler misiniz?

SteelSeries Engine yazılımında Engine kısmına girdikten sonra App kısmına girin aşağıda oyun profilleri var.

Valla hocam ışık mışık hiç umrumda değil açıkçası kaliteli bir şey olsun yeter bana. Sanırım Corsair'i alacağım daha kaliteliye
Valla hocam ışık mışık hiç umrumda değil açıkçası kaliteli bir şey olsun yeter bana. Sanırım Corsair'i alacağım daha kaliteliye benziyor.
Bu mouse’u da inceleyebilirsin hocam güzel mouse;

Rival 3'ü uzun süre deneyimledim. Farede kronik olarak LOD sorunu var. Ayrıca, malzeme kalitesi pek iyi değil. Eli fazla terletiyor. Kötü bir fare değil fakat mükemmel bir fare de değil.

Size tavsiyem Sabre Pro Champions almanızdan yanadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı