400-600 TL sorunsuz Gaming mouse önerisi

Performax Xatron. Steelseries Prime. Bu 2 fareye bakabilirsiniz.
 
Ergonomikten kastım rahat olması sağlağım bu arada arkadaşlar genel değerlendirme yapınca prime en iyisi önerileriniz arasında Peki önceki mouseımdan iyi midir bu mouse ve herhangi bir kronik sıkıntısı var mı ayrıca fps oyunları için uygun mudur? Ayrıca yorumlara girdiğimde çok hassas olduğunu söylüyorlar çift tıklama sıkıntısı var mı? Ayrıca mini ile farkı nedir neden bu kadar fiyat farkı var?
 
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Gamepower alacaksın hocam, şu zamanda bu marka kadar kaliteli F/P ürünü yapabilen göremedim.

Gamepower translucent: https://www.hepsiburada.com/gamepow...gaza=notebookstore&url_src=and-product-detail

Gamepower icarus: https://www.hepsiburada.com/gamepow...?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail

Translucent 3325 sensöre sahip ve rezalet. 20M basım ömrüne sahip yüksek ihtimal Huano 20M. İcarus da sadece fark olarak Omron Switch'lere sahip. İkisi de rezalet.
 
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim genel bir değerlendirme sonucu 500 TL'ye steelseries prime aldım şu an çok memnunum elime tam oturdu sensörü çok güzel ve yağ gibi akıyor mause. Özellikle o hafifliği beni çok tatmin etti çok hoşuma gitti. 15 gramın bile çok fark ettiğini gördüm kısacası. Umarım şu önümdeki 3 4 yıl güzel bir şekilde idare ederim. Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz mouseta. Öneriniz var mı mausela ilgili? Ayrıca kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi?
20231114_124651.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı