Çözüldü 400 altı mekanik klavye önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qu1ckburak

Decapat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
210
Mekanik klavye almak istiyorum fakat karar veremedim. Biraz daha üstünde fiyatlar da söyleyebilirsiniz. Makro tuşları olmasın, RGB tek renk fark etmez ama RGB olursa iyi olur, bilek desteği önemli değil, Red Switch. Rampage, Gamepower gibi markalar olmasın lütfen. Aklımda Trust GXT 890 Cad'a ve Cooler Master CK350 var daha ucuza bulursam.
 
Çözüm
O fiyat bandinda alabileceginiz klavyeler zaten Trust veya Cooler Master. Aliexpress'ten almak isterseniz Cherry MX klavyeler alabiliyorsunuz 400TL civarina.
GXT 890 çünkü mekanik klavyelerin tepkime süresi çok daha iyi membrane a göre. Sesi çok az çıkarıyor. Ev halkını asla rahatsız etmez, alınır.

Tamam o zaman ben Trust alacağım. Ama Logitech G213 ‘de gözüm kalmadı değil.

GXT 890 çünkü mekanik klavyelerin tepkime süresi çok daha iyi membrane a göre. Sesi çok az çıkarıyor. Ev halkını asla rahatsız etmez, alınır.

Size ulaşabilecegim bir yer var mı? İnstagramınız varsa rica etsem yazabilir misiniz? Konu sahibine sözüm kusura bakmayın konunuzu kirlettim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı