400₺ mekanik oyuncu klavyesi

krmxlk01

Hectopat
Bayramda toplamış olduğum parayla bir mekanik klavye almayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir klavye var mı?
Bütçe en fazla 400₺
Herkesin bayramı mübarek olsun 😊

GXT 890 kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim, fiyatına göre alabileceğiniz en iyi klavyelerden biridir. B640 ise alternatif ve daha kaliteli istenirse diye ekledim.

GXT 890 kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim, fiyatına göre alabileceğiniz en iyi klavyelerden biridir. B640 ise alternatif ve daha kaliteli istenirse diye ekledim.
Satıcı olarak tereddütsüz olarak alabilirsin dediğin biryer var mı peki. Önceden almış olduğum ürünlerde bazı satıcılarda sorun yaşadım da

Bu satıcılar güvenilirdir, zaten yorumlarına ve verilen puan ortalamasına bakarsanız anlarsınız.
B640'ın satıcısı resmi Amazon Türkiye o yüzden onu alacaksanız hiç tereddütte kalmayın.

Bu satıcılar güvenilirdir, zaten yorumlarına ve verilen puan ortalamasına bakarsanız anlarsınız.
B640'ın satıcısı resmi Amazon Türkiye o yüzden onu alacaksanız hiç tereddütte kalmayın.
Çok teşekkürler yardımından dolayı. Driver ı var mı bu klavyenin peki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı