₺400 multimedya tuşlu klavye önerisi

Bütçe
400

Bugra09

Decapat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
65
Bütçem 400 TL. Oyuncu klavyesi arıyorum ancak bilgisayar başında olduğum her zaman müzik dinlerim oyunlarda ya da internette gezinirken bu yüzden hızlı ve kullanışlı bir kısa yolu olmasını istiyorum. Mekanik klavyelerin çok daha hızlı tepki verdiğini biliyorum ben bir e-sporcu değilim fakat gerçekten R6 gibi bir oyunda fark ettirecekse tabii ki mekanik olmasını isterim. Tabii şöyle bir durum da var benim rank plat ya da diamond da değil. Ara sırada Squad ve Post Scriptum oynuyorum. Bu 3 klavyeyi forumda araştırarak buldum.

Yorumda yazıldığına göre eski versiyonlarında multimedya tuşu oluyormuş yani bu klavyede yok. Ancak aksi yönde bir bilginiz varsa lütfen paylaşın çünkü bu klavyeyi de beğendim.

Hoşuma gitti aslında fiyatı da güzel yorumlarda boşluk tuşu sorunlu diyor o biraz beni korkuttu. Kullandıysanız yorumda belirtirseniz sevinirim.

Tasarımı ve görünüşü çok huşuma gitti ama kalitesi ve dayanıklılığı bu fiyatı hak ediyorsa sorun yok 1 yıl sonra bozulacak ürünü 100 TL daha ucuza almak yerine bu ürünü tercih ederim.

Öncelik konusunda tavsiyeleriniz olursa da iyi olur multimedya tuşu olmayıp indirimde olan bu çok daha güzel ve uygun diyebileceğiniz. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı