hocam arkadaş gamepad demiş oyun kolu yani siz mousepad atmışsınız
Kendim kullandim uzunca sure. Temiz tutarsaniz gayet guzel kayiyor ve fiyatina gore basarili.
Arkadaş gamepad istemiş hocam mousepad değil. Ayrıca bahsedilen fiyatta çom bir öneir yapılamaz hocam. Üstüne 200 TL koyup kaliteli bir replika dualshock alabilirsiniz.
Kendim kullandim uzunca sure. Temiz tutarsaniz gayet guzel kayiyor ve fiyatina gore basarili.
Sağolun hocam tek seçenek bu gibi gözüküyorReplika xbox 360 kol alabilirsin Max. Oda idare eder.
![]()
Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam bu mouse pad ben game oad demiştim yinede teşekkür ederim
Ah bide o para olsa tüm parayı oyunlara bastım vallahi para yokArkadaş gamepad istemiş hocam mousepad değil. Ayrıca bahsedilen fiyatta çom bir öneir yapılamaz hocam. Üstüne 200 TL koyup kaliteli bir replika dualshock alabilirsiniz.
X3 Bluetooth kablosuz oyun kolu gamepad.
Bende var fiyat performans yaklaşık 1 1.5 aydr kullanıyorum bir sorun çıkarmadı telefon tablet PC hepsine bağlanabiliyor.
Benim hatam duzgun okumamisim.hocam arkadaş gamepad demiş oyun kolu yani siz mousepad atmışsınız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.