400 TL Blue Switch klavye önerisi

Bütçe
400
Gamepower almanızı tavsiye etmiyorum.

Hocam klavye ağır ve kaliteli hissettiriyormu?
Kesinlikle. Şimdi siz deyince tekrar bir elime aldım dolu hissettiriyor yani. Üst kısmı fırçalanmış alüminyum gri renkte. Alt kısmı siyah sert plastik.
Ama menteşeleri bir tık daha iyi olabilirmiş. Onlar çok uymamış gibi sadece. Ama sorun teşkil etmiyorlar. Sadece açılıp kapanma hissi tatmin etmedi. Onun dışında klavyeyi yükseltiyor yani sıkıntısı yok.

Kesinlikle. Şimdi siz deyince tekrar bir elime aldım dolu hissettiriyor yani. Üst kısmı fırçalanmış alüminyum gri renkte. Alt kısmı siyah sert plastik.
Kaç rgb modu var? Birde switchler çıkıyormu

Satıcı hakkında bir fikrim yok ama forumda da açılmıştı konusu ayrıca bu bütçede alacağınız en iyisi olur diye düşünüyorum.

Satıcı hakkında bir fikrim yok ama forumda da açılmıştı konusu ayrıca bu bütçede alacağınız en iyisi olur diye düşünüyorum.

AOC GK500 389TL! açılan konu bu ayrıca tüm sitelerde bu satıcı satıyor galiba. Ayrıca konuda kronik sorunlu demişler ne kadar doğru bilmiyorum ama onu da göz önünde bulundurun.

AOC GK500 389TL! açılan konu bu ayrıca tüm sitelerde bu satıcı satıyor galiba.
Bunu da tavsiye ederim. İndirimde Galax'tan daha iyi bile denebilir.
Ama Red Switch maalesef.

AOC GK500 389TL! açılan konu bu ayrıca tüm sitelerde bu satıcı satıyor galiba. Ayrıca konuda kronik sorunlu demişler ne kadar doğru bilmiyorum ama onu da göz önünde bulundurun.
AOC bildiğim bir marka fakat bu klavyesini hiç duymadım ama kendilerinin kötü mal yapacaklarını sanmam öneriniz için teşekkürler Galax ve bu klavyeye bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı