400 TL klavye önerisi

Bütçe
400

Gvidia Nforce

Hectopat
İyi günler, 400 TL bandında bir klavye arıyorum programlama ile uğraştığım için tüm günüm bilgisayar başında geçiyor. Aradığım klavyede aslında istediğim şey küçük olması diyebiliriz.

1. Us layout.
  2. Low profile tuşlar.
  3. Tuşlar birbirine olabildiğinde yakın olsun.
  4. Eğer önereceğiniz klavye mekanik ise mavi Switch tercihimdir.
Klavyede numpad kısmının olmasını istemiyorum pek kullanmıyorum ve çok yer kaplıyor. Keza olmaması fiyatı arttırıyorsa olmasında da bir problem yok.

Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Hocam siz kullandınız mı? Gayet iyi duruyor us layout, tuşlar Low profile sanırım ama emin olamadım, macro tuşları biraz gereksiz gibi geldi bana eğer kullandıysanız yorumunuz var mıdır?

Hocam ben de farkındayım isteklerim biraz fazla gibi, bu tam aradığım gibi bir şey diyebilirim sadece tuşların Low profile olmaması birazcık bozuyor. Eğer us layout halini bulursam kesinlikle değerlendireceğim.

Hocam siz kullandınız mı? Gayet iyi duruyor us layout, tuşlar Low profile sanırım ama emin olamadım, macro tuşları biraz gereksiz gibi geldi bana eğer kullandıysanız yorumunuz var mıdır?
Tuşlar Low profile değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı