Yorumları çok güzel ama?Alınmaz kesinlikle. Rampage, Gamepower, James Donkey gibi kalitesiz markalardan uzak durun.
Yorumları çok güzel ama?Alınmaz kesinlikle. Rampage, Gamepower, James Donkey gibi kalitesiz markalardan uzak durun.
Bakmayın siz onlara, gerçekten kalitesizler. Hem nerden biliyorsunuz yorumları satıcının kendinin yazmadığını? Yorumlardan çok bu forumda o markaların ürünlerinden şikayetçi olan insanların konularına bakın, ne demek istediğimi anlarsınız.Yorumları çok güzel ama?
Ya satın alan yorumları direk. O konuda satıcı yapamaz böyle bir şeyi hadi geçtim farklı sitelerde de kötü yorum göremedim açıkçası.Bakmayın siz onlara, gerçekten kalitesizler. Hem nerden biliyorsunuz yorumları satıcının kendinin yazmadığını? Yorumlardan çok bu forumda o markaların ürünlerinden şikayetçi olan insanların konularına bakın, ne demek istediğimi anlarsınız.
Kendi yorum yapabilir başka hesap ile. Almayın diyorsa herkes bir bildikleri vardır değil mi? Bu markalar müşterilerini ucuza çok özellik sunan cihazlarla kendine çekmeye çalışıyorlar. Almayın bence ama siz bilirsiniz.Ya satın alan yorumları direk. O konuda satıcı yapamaz böyle bir şeyi hadi geçtim farklı sitelerde de kötü yorum göremedim açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.