sistemkölesi
Kilopat
400 TL'ye kadar önerebileceğiniz kule tipi soğutucu var mıdır?
Birisinin gömdüğünü gördüm bunu. @BerkayZ87 adlı arkadaş sanırım. Bence Arctic Freezer alınabilir 450 TL fiyatına. Hatta Tek fanlı alıp yanında bir tane daha fan alınca daha da ucuz geliyormuş sanırım.![]()
Scythe Kotetsu Mark II CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Scythe Kotetsu Mark II CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Fuma 2 hocam o, Kotetsu değil.Birisinin gömdüğünü gördüm bunu. @BerkayZ87 adlı arkadaş sanırım. Bence Arctic Freezer alınabilir 450 TL fiyatına. Hatta Tek fanlı alıp yanında bir tane daha fan alınca daha da ucuz geliyormuş sanırım.
O Fuma 2 olabilir.Birisinin gömdüğünü gördüm bunu. @BerkayZ87 adlı arkadaş sanırım. Bence Arctic Freezer alınabilir 450 TL fiyatına. Hatta Tek fanlı alıp yanında bir tane daha fan alınca daha da ucuz geliyormuş sanırım.
Kotetsu 2 Freezer ile aynı performansı veriyor diye biliyorum ben, bununla ilgili konu da açmıştım hatta.Fuma 2 hocam o, Kotetsu değil.
Fuma 2 fiyatını hak etmiyor diye bir konu açmıştım da o ürünü Kotetsu ile karıştırdı @jax teller fanboyu hocam.Kotetsu 2 Freezer ile aynı performansı veriyor diye biliyorum ben, bununla ilgili konu da açmıştım hatta.
kasa frisby, ram ler atada xpc gammix d30Kasa ve RAM nedir?
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.