400 TL mouse pad önerisi

Aquaa

Hectopat
Daha fazla  
Mouse pad önerisi... 400 TL civarı. Düşük sens oynuyorum Valorant'ı. Daha yeni SteelSeries Prime Plus mouse aldım ona mouse pad bakıyorum. İlla 90x40 olmasına gerek yok. 40x40 veya 40x30 falan da olabilir. Çok yüksek fiyatlı istemiyorum. Bir de renkli renkli mousepadleri de istemiyorum. Garip garip desenleri var. Sade siyah tercihimdir.

Benim kafamda da şunlar var:

Bu üçü arasındayım

Son düzenleme:
Mouse pad önerisi... 400 TL civarı. Düşük sens oynuyorum Valorant'ı. Daha yeni SteelSeries Prime Plus mouse aldım ona mouse pad bakıyorum. İlla 90x40 olmasına gerek yok. 40x40 veya 40x30 falan da olabilir. Çok yüksek fiyatlı istemiyorum. Bir de renkli renkli mousepadleri de istemiyorum. Garip garip desenleri var. Sade siyah tercihimdir.

Bu üçü arasındayım.

Hocam alsanız Logitech veya SteelSeries alin. Bu mouspadlerden birini bende kullandım. Sonra dedim bir Logitech geceyim aradaki fark inanılmazdı. Boyle mouse padler almayin. SteelSeries veya Logitech tercih edin.

Bende SteelSeries almayı düşünüyorum.

Eeee arkadaşlar var mıdır daha öneriniz.

Xrades alınmaz mı?

Son düzenleme:

Bu üçü arasındayım

Ben Rampage'den kullanıyorum çok fazla memnunum kaymıyor, kir tutmuyor su içecek falan döktüm hala temiz, dikişli değil rahatsız etmiyor elim deyse bile. Ama aradığınız gibi renksiz düz siyah yok. Yine de bakın belki birisi size güzel gözükür alırsınız.( Sol altında Rampage logosu kocaman duruyor bilginize)

@Aquaa Klasse Pro aldıysanız ürün linkini ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Mouse pad arıyorum ondan sordum.

Ben kullanıyorum şu anda.
Çok kaliteli yağ gibi kayıyor ancak beyaz almayın isterseniz alın.
Ben kirli dağınık bir insan olduğum için beyaz mousepadi mahvettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı