400 TL mouse ve mouse pad önerisi

Kemal Öztürk

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2016
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar en kısa sürede yeni mouse alacağım. Bu yüzden aklımda binlerce soru var. FPS oyunlar için özellikle. CS:GO gibi oyunlar için.
Almayı düşündüğüm mouselar.

  • * Razer Deathadder Chroma
  • * SteelSeries Rival 300
  • * A4 Tech bloody V7

Mouse pad olarak da Qck+ alacağım.
Hangi mouse daha kaliteli, makrosu falan daha güzel?

Güncel

Güncel
 
Yazmış olduğun model seçenekleri arasına G402S veya G502 Proteus Spectrum RGB yi de eklemeni tavsiye ederim. Bir de A4'ü ele istersen çünkü yazılımından arkadaşlarım çok memnun kalmamıştı.
 
Deathadder yerine Mamba Rival 300 yerine Rival 700 almayı düşünebilirsin çok makrolu olmasını istersen de Razer Naga veya Corsair Scimitar alabilirsin.
 
Mambanın o farkı vermeye değeceniği sanmıyorum. Bu benim yorumum karar senin. Arkadaşın Rival700 değişikliğine aynen katılıyorum.
 
Mambanın o farkı vermeye değeceniği sanmıyorum. Bu benim yorumum karar senin. Arkadaşın Rival700 değişikliğine aynen katılıyorum.
Haklı olabilirsiniz Mamba biraz lükse kaçıyor ben bütçe olduğu için aradaki farkı kapatmak için önerdim ama yandaki RGB aydınlatma çok hoşuma gidiyor :).
 
Yanlış bilmiyorsam Chroma aydınlatması ve DPI değeri. Mamba eskidi biraz artık bulmak çok zor. Mamba T.E. stoklarda genelde bu var; Olması gerektiği gibi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı