400 TL RGB mekanik klavye önerisi

Hocam ben önyargılı değilim, ben çok Rampage kullandım öncesinde. Ürettikleri ürünleri ben biliyorum. Bozulur bozulur yenisini alırdım, bu markaları en iyi ben bilirim.

Peki saygı duyuyorum o zaman benim uzun yıllardır kullandığım sadece rampage marka mouse var ve beni pişman etmediği için klavyesini aldım yine memnunum madem tecrübelisiniz bir sözüm yok :)
 
2.5-3 aydır Gamepower Saber Red Switch kullanıyorum. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Bilek desteği olan bir klavyeden geçtiğim için alışması zor oldu. Renk modları fazla, ışık parlaklığı iyi elimin su bardağına çarpması sonucunda klavyenin üzerine su döküldü ancak hala sıkıntısız şekilde çalışıyor.
 
Trust GXT 890 cada. Red Switch, ne çok az ses, ne de çok fazla. Ayrıca gerçek RGB, yazılım üzerinden modlarını ve istediğiniz rengi ayarlayabiliyorsunuz, renk kodu bile girip rengi ayarlayabiliyorsunuz. Malzeme kalitesi çok kaliteli, tasarım zaten mükemmel. Tuşlar basım değil kazıma, yani silinme yapmıyor. Tuşlar %100 Türkçe, Türkçe karakterler sonradan basım değil onlar da kazıma. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Bu fiyat bandında başka ürün alırsanız pişman olursunuz. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Gamepower, Rampage gibi markalara yönelmeyin. Bu ürün ile Trust markasına karşı önyargımı da kırmış bulunmaktayım. 2015 yılındaki kanser plastik ürünlerine nazaran çok fazla geliştirmişler kendilerini ve gerçek bir marka olmuşlar.

Klavye farklı sitelerde 100 liradan fazla bir farkla satılıyor. Trendyol'da 275 Hepsiburada'da 390 TL. Bir farkı var mı ? Siz hangi siteden almıştınız?
 

Geri
Yukarı