400 TL sporda kullanılacak kulaklık önerisi

bercesteS

Hectopat
Daha fazla  
Sporda, dışarıda kullanacağım. Kulak üstü olursa çok iyi olur fakat kulak içide olsa sorun değil, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Sporda, dışarıda kullanacağım. Kulak üstü olursa çok iyi olur fakat kulak içide olsa sorun değil, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam bluetooth bir kulaklık isterseniz bu fiyata kesinlikle Xiomi AirBuds 3 Lite öneririm. Hem ergonomik hem rahat hemde tere karşı dayanıklı. Dışarıdan gelen sesleri de ideal şekilde kesiyor salonda müzik çalıyorsa ses çok yüksek olmadıkça rahatsızlık duyacağınızı sanmam. Youtube üzerinden incelemelerine bakıp memnun kalırsanız alın derim.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ulak-üstü-kablolu-kulaklık-beyaz-1187198.html

Gittiğim MACFit'deki herkes bunu kullanıyor :D ha kablosuz istiyorsanız bu fiyata ne kadar iyi bulursunuz bilemeyeceğim.

Hocam Bluetooth bir kulaklık isterseniz bu fiyata kesinlikle Xiaomi airbuds 3 Lite öneririm. Hem ergonomik hem rahat hem de tere karşı dayanıklı. Dışarıdan gelen sesleri de ideal şekilde kesiyor salonda müzik çalıyorsa ses çok yüksek olmadıkça rahatsızlık duyacağınızı sanmam. YouTube üzerinden incelemelerine bakıp memnun kalırsanız alın derim.

İlk tercihim şu an da kulak üstü bulabilmek ondan dolayı onu 2. planda tutuyorum teşekkür ederim.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ulak-üstü-kablolu-kulaklık-beyaz-1187198.html

Gittiğim MACFit'deki herkes bunu kullanıyor :D ha kablosuz istiyorsanız bu fiyata ne kadar iyi bulursunuz bilemeyeceğim.

Kablolu çok sıkıntı olur hocam ya.

Spordayken bir arkadaşımla kulak üstü kulaklık vs kulak içi JBL denemiştik.
O zaman kulak içi kulaklıklarının genelinin kötü olduğunu düşünmüştüm.
QCY T13'ü 2 aydır kullanıyorum neredeyse ve şakasız her şeyiyle tatmin ediyor.
Dokunmatiği, bassı, sesi, ayarları. Kulaklığın biri kaybolsa alarmı var, GPS'i var bunlar farklı kulaklıklarda da olabilir şu an abartıyor olabilirim ama. Pişman olmayacağın, sana yük olmayacak mükemmel bir kulaklık hocam.

Spordayken bir arkadaşımla kulak üstü kulaklık vs kulak içi JBL denemiştik.
O zaman kulak içi kulaklıklarının genelinin kötü olduğunu düşünmüştüm.
QCY T13'ü 2 aydır kullanıyorum neredeyse ve şakasız her şeyiyle tatmin ediyor.
Dokunmatiği, bassı, sesi, ayarları. Kulaklığın biri kaybolsa alarmı var, GPS'i var bunlar farklı kulaklıklarda da olabilir şu an abartıyor olabilirim ama. Pişman olmayacağın, sana yük olmayacak mükemmel bir kulaklık hocam.
Çok teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı