400 TL'ye kadar 100/12 Mbps veren ISS önerisi

Efe_55

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming A15

Amd Ryzen 7 7535Hs

RTX 4050
İyi günler, şu anda 24 MB download ve 5 MB upload alıyorum. Başlıkta yazdığı gibi yeni bir operatöre geçmek istiyorum, şu anda Vodafone'den memnun değilim. Bana 100 MB download ve en az 12 MB upload veren bir operatör istiyorum. Aylık ücreti 400 TL'yi geçmez ise sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, şu anda 24 MB download ve 5 MB upload alıyorum. Başlıkta yazdığı gibi yeni bir operatöre geçmek istiyorum, şu anda Vodafone'den memnun değilim. Bana 100 MB download ve en az 12 MB upload veren bir operatör istiyorum. Aylık ücreti 400 TL'yi geçmez ise sevinirim.

400TL'ye 100Mbps bulamazsınız. Altyapınız nedir?

Fiber.

Yazdığın fiyat bandı zor hocam. Milleni.com'da yazdığın fiyat bandında var ama 3 ay sonra 590 TL olarak yansıyor. Süreklilik olarak o fiyatlara zor bulunabilir.

Modem kirası dahil 370 TL imiş. Ben kendim kullanmam açıkçası ama illa ucuz olsun isteniyorsa, tercih edilebilir.
Arkadaş 24 Mbps'den bahsediyor. Modem kirası fiber internetler için geçerli, arkadaşta VDSL var ki 24 alıyor. O yüzden fiber modem kirası yoktur, VDSL modemi varsa direkt bağlar. Kaldı ki söylediğin fiyat 400'ün altı. :D

Arkadaş 24 Mbps'den bahsediyor. Modem kirası fiber internetler için geçerli, arkadaşta VDSL var ki 24 alıyor. O yüzden fiber modem kirası yoktur, VDSL modemi varsa direkt bağlar. Kaldı ki söylediğin fiyat 400'ün altı. :D
Konuyu dikkatli okursanız, altyapısının fiber olduğunu belirtmiş. Ayrıca bu ülkede 16 mbps hız ile FTTH da satılıyordu muhtemelen hala da vardır o paketler..

Millenicom veriyor ama şu anda biz millenicomlular olarak internete girip girmemek arasında gidip geliyoruz. Bir tutarsızlık var. Buraya kadar gelip bu mesajı yazabildim şükür.

Millenicom veriyor ama şu anda biz millenicomlular olarak internete girip girmemek arasında gidip geliyoruz. Bir tutarsızlık var. Buraya kadar gelip bu mesajı yazabildim şükür.

İlk aylar veriyor Milleni sonraki aylar için 590 TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı