Walker IV
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Bak sen tercih et sorun degil arkadasa neden daha az performans veren bir islemci onerelim? Sen al istedigini bende alayim da arkadas hangisini secicek? I7 6700 daha fazla performans veriyor.- Düzenleme -
Ayrıca şimdi gördüm 2K monitör koymuşsunuz. GTX960 ile bu çok saçma bir seçim olur zaten.
Benim yazdığım sistem sayesinde GTX970 ile hem 2K kullanabilirsiniz. Hem işlemciniz OC yapılabildiği için daha uzun ömürlü ve kuvvetli olacak. (Soğutma olarak sıvı soğutma tercih edebilirsin.)
SSD 120gb, Ram'i de 8gb yapacaksın. Neden kendini şartlandırdın anlamadım. Ben hem oyun oynayan hemde yazılım geliştiren birisiyim. 8 GB yetmediğine hiç rastlamadım. Ki gerekirse 2-3 ay sonra yada 1 yıl sana kalmış alırsın 1 tane 8 gb ram daha oldu bitti.
İstersen SSD'de eklersin. Anakartın üzerinde 6 tana sata girişi var. (8 de olabilir.)
Hocam o makeleyi okudum ve bilerek muhabbete katılmak istemedim lütfen burada da aynı şey olmasın.
Sen i7 almışsın anladık hayırlı olsun. Açıkçası ben i5 6600k ve bir sıvı soğutmayı tercih ediyorum.