4000-4500 TL'ye sistem toplama

Hocam mahkemede değiliz hoş sakin olun evet mining yapılabilir ama %80 kişi tercih etmez miningi hem RX 580dede mining olabilir tüm RX 500 serisine mining olabilir adam birton bakımını yapar sıfır miningsiz diye satar bunu bilemeyiz.
Mining edition kartların hepsi mining bioslu. Siz yanlış öneri yapıyorsunuz ben düzeltiyorum tekrar yanlış öneri yapıyorsunuz. Lütfen azıcık araştırın öyle gelin. Rx 580 mining için kullanılan kartlarda ilk 10 girer zaten. Mining yapılmamış demiyorum. Sadece rx 470 kadar mining bios atılan kart değil bu kart.

Param Güvende yok ve kart mining Edition muhtemelen. Gaming versiyonların arkası daha farklı.

1688984405690.png

Mining Edition kartların hepsi mining BIOS'lu. Siz yanlış öneri yapıyorsunuz ben düzeltiyorum tekrar yanlış öneri yapıyorsunuz. Lütfen azıcık araştırın öyle gelin. RX 580 mining için kullanılan kartlarda ilk 10 girer zaten. Mining yapılmamış demiyorum. Sadece RX 470 kadar mining BIOS atılan kart değil bu kart.

E hocam arkadaş mining model almaz gider Sapphire Pulse alır veya Nitro+ alır Gigabyte alır.

E tamam hocam bunun dışında birton kart var 1200 1300e yapılır bir pazarlık olur 1100 1150.
Hocam sizinle daha polemiğe girmeyeceğim. Siz önerinizi yapın ben önerimi yapayım. Konu sahibi hangisini seçerse alır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı