4000-4500TL Yeni skylake sistem mi yoksa eski sistem mi?

Salt oyun amaçlı ise H97 serisi anakart ve çarpan kilidi kapalı bir işlemci ile ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı olur. Fakat ben toplayacak olsam en düşük bütçeyi ekran kartına verirdim. Tabi ki bu demek değil ki 750Ti koyacağım. Ekran kartı her zaman değiştirilebilen, Nvida ve AMD tarafını düşündüğümüz zaman 6 ayda bir yeni seriler çıkan bir bileşen. Bu sebeple ben sistemi genel manada dengeli dizme taraftarıyım.

İnventus'tan bir sistem topladım. Monitör koymadım. Artan 500 TL bütçeye kafana göre bir monitör alabilirsin.

Eki Görüntüle 95916

Hocam dediğiniz gerçekten çok mantıklı bundan 4 sene sonra gider ekran kartın değiştirim nede olsa işlemciler öyle kolay kolay modası geçen türlerden değiller yani ekran kartlarına nazaran

@Darren03 GTX 970 ile 3-4 sene boyunca sıkıntı çekmezsin. Daha sonrasında anakart ve işlemciye iyi yatırım yaptığın için ekran kartı değişikliği ile yoluna devam edersin. i5 2500K 4 yıllık bir işlemci olmasına rağmen hala darboğaz yapmadan kullanılabiliyor. Dengeli bir sistem kurmak daha mantıklı.

@Darren03 GTX 970 ile 3-4 sene boyunca sıkıntı çekmezsin. Daha sonrasında anakart ve işlemciye iyi yatırım yaptığın için ekran kartı değişikliği ile yoluna devam edersin. i5 2500K 4 yıllık bir işlemci olmasına rağmen hala darboğaz yapmadan kullanılabiliyor. Dengeli bir sistem kurmak daha mantıklı.
Şimdi inventustan topladım biri 6660k lı galax 970 ex oc lu sistem 4570 tl diğeri 4590 galax 970 HoF li bir sistem bu 6660k bana 5 yıl sonra yeniden sistem toplamak istediğim zaman fayda vericek dimi yanı o zaman anakart ve işlemciyi sabit bırakıp bellekleri ve ekran kartını filan değiştiricem böylece şimdi verdiğim 200 tl bana 400-500 tl olarak geri gelecek garanti dimi

Şu videoyu izle. i5 6600K , i7 4790K'dan bile iyi performans veriyor. Yeni nesil işlemci ile sistemini dizmen çok daha iyi olur. İleri ki yıllarda sadece ekran kartı değiştirerek yoluna devam edersin. Bu demek değil ki 4590 uzun yıllar götürmez. i5 2500K hala kullanılıyor ve çoğu oyunda darboğaz yapmadan çalışan bir işlemci. 4 yaşında olduğunu unutmamak gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izle. i5 6600K , i7 4790K'dan bile iyi performans veriyor. Yeni nesil işlemci ile sistemini dizmen çok daha iyi olur. İleri ki yıllarda sadece ekran kartı değiştirerek yoluna devam edersin. Bu demek değil ki 4590 uzun yıllar götürmez. i5 2500K hala kullanılıyor ve çoğu oyunda darboğaz yapmadan çalışan bir işlemci. 4 yaşında olduğunu unutmamak gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdin tek bir şey dışında bu sistem iyimidir

Dosya Ekleri

• gerçekkk.png
    gerçekkk.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 438
O sıvı soğutmayı önermiyorum. Pompa sesi var ve etkili bir soğutma sağlayamıyor. Siparişi iptal edebiliyorsan Hyper 212 EVO tavsiye ederim. Yada madem 200+TL'yi gözden çıkarttın, Noctua D14 alabilirsin. Kullanıyorum ve işlemcimi 4.8 GHZ'de bile düşük sıcaklıklarda tutabiliyor.
Sipariş vermedım daha 1-2 ay var noctua nh-u9s nasıl

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı