4000-4800 TL Arası Laptop Tavsiyesi

muratkaya

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralar araştırıyorumda kafam çok karıştı. SSD'si olan mühendisliktte kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Aynı zamanda oyun performansı da olmalı. Monster'da gtx 970'lik laptop var fakat tasarımı hoşuma gitmedi. Msi da ise fiyat sıkıntısı oluyor. Bana 5 sene idare edebilecek SSD'li ve tasarımı iyi olan laptop önerebilir misiniz?
 
Tamam alınabilir. 1 ay daha bekleyip para biriktirebilirim ama gtx 965m ile 970m arasında fark var mı peki
MONSTER® TULPAR T5 V4.2.1 15.6" bu modelde var fiyatta iyi ssd ve optik sürücü ekleyince 5000 oluyor ama tasarımı kötü bu laptopu mu almalıyım dediğin msiı mı?

hatta gtx 960 ile 970 arası pek fark olur mu? hem verdiğin msi gs60 ın işlemcisi düşük.
 
Arada illa ki fark olacaktır ancak Monster'ın tasarım, kalite ve yazılım konusunda MSI'ın gerisinde olduğunu söyleyebilirim.
965M ile 970M arasında uçurum bir fark yoktur tabii ki oyun odaklı düşününce 970M daha iyi ancak ben ikisi arasından MSI alırdım sizin yerinizde olsaydım. Sanırım sürekli yanınızda taşınacak ve masaya koyunca da sırıtmamasını istiyorsunuz.
Bende GTX965M ve i7 4720HQ kullanıyorum ve daha performans konusunda sıkıntı yaşamadım. SolidWorks kullandım biraz ve her hangi bir problem olmadı, gayet hızlıydı.
 
Fiyat performans bilgisayarlarında tasarım ve öyle yüksek bir kasa kalitesi beklemeyin. Sonuçta içinde ki bileşenlerin en yüksek olabileceği şekilde yapılmış bilgisayarlar.

Bilgisayar güzel, kuallancağın programları ve oynaycağın oyunlarda senin kesinlikle işini görür. Sade bir tasarımı var.

Bir kaç ay önce bu paraya MSI'n çok güzel bilgisayarlarını alabilirdik GTX 970M'e sahip ancak yükselen Dolar kuru ve MSI'n değişen, TR'ye getirilmeye başlanan farklı modelleri yüzünden fiyatlar bir hayli değişti.
 
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Aslında haklısın ama insan o kadar para verince herşeyi iyi olsun istiyor.
 
Ben 4.000 TL'ye aldım GE 72'imi, renkli klavye, GTX 965M ve i7 4720 HQ bulunuyor. O zamanlar alırken çok düşünmüştüm ancak şimdi fiyatları görünce iyi ki almışım diyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı