4000-5000 TL arası kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
4000-5000

The BadJoke

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar PC için kulalklık düşünüyorum, fakat ne alacağım çok kararsızım ASUS klavye ve mouse aldım set yapayım dedim ama ASUS kablosuz kulaklıkta güzel değil sanırım çok kötü eleştiriler var o yüzden sizlerden öneri istiyorum oyun ve müzik odaklı bir kulaklık almak istiyorum bütçeyi biraz daha arttırabilirim uygun bir şey olursa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC için kulalklık düşünüyorum, fakat ne alacağım çok kararsızım ASUS klavye ve mouse aldım set yapayım dedim ama ASUS kablosuz kulaklıkta güzel değil sanırım çok kötü eleştiriler var o yüzden sizlerden öneri istiyorum oyun ve müzik odaklı bir kulaklık almak istiyorum bütçeyi biraz daha arttırabilirim uygun bir şey olursa
 
ASUS'un ROG Delta'sı güzel kulaklık. Ama kablolu. İlla ASUS derseniz diye dedim. HyperX Alpha'yı beğenebilirsiniz. 300+ saat gidiyor bir şarjla. Astro A50'ler çok iyiydi onun fiyatı şu anda ne bilmiyorum da son gördüğümde 5000 liraydı.
 
4500 TL yazıyor.
222.PNG


Az önce sipariş verdim.
 
Logitech G PRO X 7.1 kullanıyorum fakat kablosuza geçmek istiyorum. Ben de sipariş versem mi acaba çok kararsız kaldım. Ses performansı konusunda pek güvenemiyorum bu markaya.
 

Geri
Yukarı