4000-5000 TL Arası Telefon Önerisi

Bütçe
4500
Oppo a55 e de bakabilirsiniz. Ekran gövde oranı Xiaomi lere göre bi tık az olsa da sağlam modeldir.
 
Yılbaşı indirimini bekle.
 
Pek bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten maaşlar arttığı gibi ürünlere de zam geliyor. Ekstra biraz indirimi bekleyip riske atacağıma bir telefon almak daha mantıklı gibi.
Yılbaşı indirimleri hiçbirşey ifade etmeyecek. Önceden fiyat yükseltip yılbaşı gelince düşürmüş gibi yapacaklar. Tavsiyem ne alıyorsanız elinizi çabuk tutmanız yönünde.
 
hocam 5 bin tl civarında amoled ekranlı tek telefon var red mi note 11 amoled olmayan telefonda var fakat özellik olarak amoled olup SD işlemci olup 8 gb ram bellek olup 128 gb dahili hafıza olup arka kamerası 108 mp olan başka hiç bir telefon 7700-8000 tl arası fiyata satılmıyor... sana tavsiye ettim çünkü türkiye şartlarında alınabilecek en makul telefon sana önerdiğim telefon çünkü kendime alacaktım bir aya yakın neredeyse bütün telefonlara baktım alternatifi yok gibi
 
Arkadaşlar günlük kullanım için kendime telefon lazım. Telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Kalite performans önceliğim anlayacağınız oyun oynamayacağım. Akıcılık, kamera ve işlemci ön planda yani marka takıntım yok fakat bilinen markalar önceliğim olacaktır. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İkinci el S10 bak.
 
Pek bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten maaşlar arttığı gibi ürünlere de zam geliyor. Ekstra biraz indirimi bekleyip riske atacağıma bir telefon almak daha mantıklı gibi.

Ben de iPhone 12'yi takip ediyorum. Black Friday indiriminde iPhone 12 23 bin liradan 19.999 bine düşmüştü. Keşke alsaydım o zaman.
 
İkinci el az kullanılmış en az garantisi 1 yıl kalmış Redmi Note 10S al. Türkiye garantili alabilirsen daha iyi ben öyle bulup aldım. Teli sıfırlama yapsan da İMEİ gitme korkusu yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı