4000 Lira İş-Oyun Laptop Taviyesi

SarpaG

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, grafik işlemler ve rahat oyun oynatabilen bir diz üstü bilgisayar almak istiyorum. After Effects, Photoshop, 3D Maya gibi programlarda sorun çıkartmadan rahatça çalışmalar yapmak istiyorum. Ayrıca günümüz yeni nesil oyunlarını ultra olmasa bile yüksek ayarlarda çalıştırabilen bir bilgisayar olmalı. Masaüstü bilgisayarım bu işlemleri yapmaya müsait fakat dizüstünde de bu işlemleri rahatlıkla yapmak istiyorum. Birkaç vatan bilgisayar dolaşma şansım oldu, çalışan arkadaşlar MSI model laptopa vereceğin ücretin aynısını Asus'a vererek daha üst bir bileşene sahip bilgisayar alabileceğimi söyledi. MSI ve Asus'un arasında kaldım. 4000 lirayı aşmayacak şekilde önerileriniz var mı arkadaşlar ? 960M ekran kartı özellikle tercihim. Technopat youtube kanalından bir çok inceleme videosu izledim fakat bir türlü kararlaştıramadım. En az 2-3 yıl götürebilecek bir dizüstü olursa sevinirim. Saygılar.
 
Teşekkürler yardımlarınız için. Fakat bu modeller pek hoşuma gitmedi Monster model haricinde. Kafam epey karışık bu konuda. Tekrar bir masa üstü sistem mi toplasam diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı