Montajlı diye bu yerlere gereksiz para kaptırmaya gerek yok.
Attığım şey hazır sistem olduğu için montaj parası almıyor. En iyisi arkadaşımız karar versin buna.
Montajlı diye bu yerlere gereksiz para kaptırmaya gerek yok.
Attığım şey hazır sistem olduğu için montaj parası almıyor. En iyisi arkadaşımız karar versin buna.
i3 9100F rakibi Ryzen 3 1200 ölü değil mi? yada onu alıp a320 anakart alınca i3 9100+h310 fiyatına geliyor ve daha düşük performans alıyorsun. Oda geleceğe dönük olmuyor işlemci değiştirmek istesen yine B450 anakart alıp masraf edeceksin. Ryzen 3 1200 geleceğe dönükde i3 9100F değil mi? 500 TL bütçe ile 6c/12t işlemci mi istiyorsun?i3 9100f fiyatına göre alınacak en iyi işlemci değildir ölü bir işlemcidir o işlemci alınırsa ileriye dönük bir hareket olmaz 4 çekirdek 4 izleğe sahip bir işlemciden çok birşey beklememek lazım hatta intel 9.nesil hiçbir işlemci alınmamalı
Attığın şeyi ayrı ayrı alsan daha ucuza geliyor. Demek ki gereksiz para kaptırıyorsun.
Montaj yapmayı bilmiyorum fakat YouTube deki videolardan biraz birikimim var biraz daha kendimi zorlarsam montajı kendim yapabilirim.Attığın sistem de çok güzel ama arkadaşımız montaj yapmayı biliyor mu bilmiyor mu onu öğrensek daha iyi olur.
Hocam gerçekten çok basit. Ben de kendim yaptım videolar izleyerek. Dikkat etmeniz gereken şeyler işlemci RAM ve soğutucuyu takarken anakartın altına sünger olması ve kasaya dikkatlice yerleştirin. Onun dışında zorluğu yok.Montaj yapmayı bilmiyorum fakat YouTube'daki videolardan biraz birikimim var biraz daha kendimi zorlarsam montajı kendim yapabilirim.
r3 1200 hakkında yorum yapmadım tabi oda ölü bir işlemci ama 2.el bir işlemci bakıp ryzen 5 2600 gibi sıfır i3 9100 f almaktan daha mantıklıi3 9100F rakibi Ryzen 3 1200 ölü değil mi? yada onu alıp a320 anakart alınca i3 9100+h310 fiyatına geliyor ve daha düşük performans alıyorsun. Oda geleceğe dönük olmuyor işlemci değiştirmek istesen yine B450 anakart alıp masraf edeceksin. Ryzen 3 1200 geleceğe dönükde i3 9100F değil mi? 500 TL bütçe ile 6c/12t işlemci mi istiyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.