4000 TL Bütçe İle Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Teşekkürler Yardımlarınız için sipariş ediyorum pubg de mediumda 40 50 fps oynatırmı
Ultrada oynatır merak etmeyin :) hayırlı olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ultrada oynatır merak etmeyin :) hayırlı olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim yardımınız için kusura bakmayın anlamıyorum pek :)
Lise 3 öğrencisiyim ilk defa sıfır alıyorum o yüzden bu kadar soruyorum.Şimdi babamla sipariş veriyoruz 1 TB HDD ekleyip bide son sorum montajlayıp mı gönderiyorlar acaba? biz beceremeyiz de :))

Teşekkür ederim yardımınız için kusura bakmayın anlamıyorum pek :)
Lise 3 öğrencisiyim ilk defa sıfır alıyorum o yüzden bu kadar soruyorum.Şimdi babamla sipariş veriyoruz 1 TB HDD ekleyip bide son sorum montajlayıp mı gönderiyorlar acaba? biz beceremeyiz de :))
Onu mallesef bilmiyorum. Ama bilgisayarcıya montajlayabilirsiniz.

Onu mallesef bilmiyorum. Ama bilgisayarcıya montajlayabilirsiniz.

daha sipariş etmedim pc yi 36 tl ye 8 ram daha ekliyorlar ekleteyimmi hızı falan aynı sadece marka farklı 36 tl ye 8 gb fazla olucak ama ryzen 5 1400 le alıcam çünkü ekran kartını falan değişmicem sorun olmaz değilmi ram ekleteyimmi alta inin görürsünüz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı