aslanamca
Centipat
Bütçem yetmiyor ne kadar fark vardır aralarındaHocam aman o işlemciyle almayın yükseltin işlemciyi. R5 2600 öneriyorum ama bütçeniz yetmiyorsa 1600 yapabilirsiniz.
Bütçem yetmiyor ne kadar fark vardır aralarındaHocam aman o işlemciyle almayın yükseltin işlemciyi. R5 2600 öneriyorum ama bütçeniz yetmiyorsa 1600 yapabilirsiniz.
İleride ekran kartını yükseltirseniz sorun yaşayacaktır. Ama öyle hedefiniz yoksa kullanabilirsiniz.Bütçem yetmiyor ne kadar fark vardır aralarında
İleride ekran kartını yükseltirseniz sorun yaşayacaktır. Ama öyle hedefiniz yoksa kullanabilirsiniz.
5400RPM HDD size yetmeyebilir zaten 1 TB HDD eklerseniz 80 TL fark oluyor.Ben direk bu şekil 3 4 sene kullanıcam imzamdaki hdd yi buna taksam sorun olurmu bide bu bütçeye alabileceğim en iyi pc bu değilmi?
5400RPM HDD size yetmeyebilir zaten 1 TB HDD eklerseniz 80 TL fark oluyor.
Ultrada oynatır merak etmeyinTeşekkürler Yardımlarınız için sipariş ediyorum pubg de mediumda 40 50 fps oynatırmı
Ultrada oynatır merak etmeyinhayırlı olsun.
Onu mallesef bilmiyorum. Ama bilgisayarcıya montajlayabilirsiniz.Teşekkür ederim yardımınız için kusura bakmayın anlamıyorum pek
Lise 3 öğrencisiyim ilk defa sıfır alıyorum o yüzden bu kadar soruyorum.Şimdi babamla sipariş veriyoruz 1 TB HDD ekleyip bide son sorum montajlayıp mı gönderiyorlar acaba? biz beceremeyiz de)
Onu mallesef bilmiyorum. Ama bilgisayarcıya montajlayabilirsiniz.

www.incehesap.com

www.incehesap.com
				Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.