4000 TL Bütçe İle Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Bu pc olabilir.

Bu pc olabilir.

Hocam İtopyadan bilgisayar almayı hiç önermiyorum. Sonrada İtopya rezilliği diye bir sürü konu çıkıyor aynı konuyu bende açtım.

Bu pc olabilir.

Hocam İtopyadan bilgisayar almayı hiç önermiyorum. Sonrada İtopya rezilliği diye bir sürü konu çıkıyor aynı konuyu bende açtım.

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim bu benim ilk masaüstü bilgisayarım olucak beni uzun yıllar götürsün en azından 3 4 sene (pubg oynatsın)
bununla 2449 tllik arasında çok fark varmıdır

Site çok itopyadan hiç alışveriş yapmadım. Bende 3000tl civarı toplucaktım ama oyunların beni sarmadığını farkettim. Genellikle aynı parçalar ile bu fiyat segmentinde bulabilirsin. Alıcağın yere bileşenlerine iyi bakmak lazım

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim bu benim ilk masaüstü bilgisayarım olucak beni uzun yıllar götürsün en azından 3 4 sene (pubg oynatsın)
Uzun yıllar götürmez seni o bilgisayar güncel oyunlarda fazla performans bekleme. RX 580 almak daha mantıklı. Aralarına 50 60 FPS var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu pcnin güncel oyunlaru oynatacığını düşünmüyorum. Fps lowda alabilirsiniz işlemci drop attırabilir.

Uzun yıllar götürmez seni o bilgisayar güncel oyunlarda fazla performans bekleme. RX 580 almak daha mantıklı. Aralarına 50 60 FPS var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu pcnin güncel oyunlaru oynatacığını düşünmüyorum. Fps lowda alabilirsiniz işlemci drop attırabilir.

bu fiyata en iyisi buysa alabileceğim hdd ekleyip sipariş edicem fakat bende 2.5" toshiba 750gb var 5400rpm imzamdaki laptopta kullanıyorum hdd eklemeden bunu taksam uygun olurmu performans düşürürmü ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim ilk defa sıfır bilgisayar alıcam çok anlamıyorum PUBG de orta ayarlarda 40 fps geçsin yeter iyiyse 2449 a sipariş ediyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı