4000 TL grafiker bilgisayarı toplama 2016

Bütçeyi aştık ama alternatif olabilir.

upload_2016-10-2_21-6-33.png

Ben sadece sistemlerdeki bazı hataları düzelttim. Ayrıca bazı sistemler iyi toplanmış. Zaten bu sistem için RX veya GTX serisi ekran kartı kullanılmaz. FirePro yada Quadro kullanılır.
4000-5000 TL'ye sistem toplayıp power olarak high power mı kullanıyosunuz :S 1500 2000 TL'ye topladığımız basit oyun PC'leri için bile zalman thermaltake'den aşağısını önermiyoruz.
ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI misal bu işinizi görmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözüken o ki konuda bahsedilen fiyattan giderek uzaklaşıyor ve abartıya kaçmaya başlanıyor.
Acaba sistem sahibinin işi cpu ile mi gpu ile mi veya gpu'ya ne kadar ihtiyacı var belirtebilirse güzel olur.
3000 tl civarı önerdiğim sistem oldukça fazla iş yapma kapasitesine sahip fiyatı uçurtmaya çok gerek yok ..

6700 K alıp Z serisi bi anakart ve 3000 MHZ ram almanız ve son olarakta işlemci soğutucu eklerseniz sizin için iyi olur. Tabi Firepro veya Quadro ekran kartını unutmamak gerekir.
Farklı seçenekler ekledim. Bunlar render örnekleri. 4000 Tl gibi bi bütçeyle toplanması imkansız gibi birşey. Onun için bize son olarak bi bütçe belirtin ki ona göre toplayalım ve tartışma çıkmasın.
Not:Toplamalar örnektir. (Bi fiyat baz alınarak yapılmamıştır.)

Dosya Ekleri

• dffddf.png
    dffddf.png
    49 KB · Görüntüleme: 84
  • erer.png
    erer.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 85
  • dfdffd.png
    dfdffd.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 80
  • dfdffd.png
    dfdffd.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 225
  • ScreenShot_20161002211712.png
    ScreenShot_20161002211712.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 62
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı