High powerla frisby aynı benim için. Bi bilgin olduğu için önermiyosun yaklaşık 20 yıldır piyasada olduğunu bildiğin için öneriyosun. Tartışma ortamı yaratma 5000 TL'lik sistemi 200 liralık high powerla riske atmaya gerek yok.Yaklaşık 20 yıldır piyasada olan markaya kötü diyorsunuz. Şaka mısınız ?
Gidin teknobiyotikten sinerjiden falan PC toplayın high powermışPahalıyı iyi sanmak falan, çok benziyorlar
Öncelikle Türkçe yazın da anlayabilelim. 20 yıldır piyasada olmaları onların tecrübeli olduğunu gösterir. Anlayabilecek seviyede değilsen veya ürünün fiyatına göre konuşursan, bu senin karacahilliğini gösterir.High powerla frisby aynı benim için bi bilgin olduğu için önermiyosun yaklaşık 20 yıldır piyasada olduğunu bildiğin için öneriyosun tartışma ortamı yaratma 5000 tl lik sistemi 200 liralık high powerla riske atmaya gerek yok
Yazdıklarıma karşılık bulamadığın vakit Türkçeye atlıyorsun.Öncelikle Türkçe yazın da anlayabilelim. 20 yıldır piyasada olmaları onların tecrübeli olduğunu gösterir. Anlayabilecek seviyede değilsen veya ürünün fiyatına göre konuşursan, bu senin karacahilliğini gösterir.
Herkes bişeyler öneriyor dimi bende high power değil de farklı bi marka önerdim. Konuyu gereksiz bi hale getiren high power bağımlısı frisby ile eşdeğer bi markayı savunan arkadaşlarımız.Forum son günlerde çok fazla gereksiz insanla doldu. Her şeye mühalafet olan. Yanlış bilgi veren. Her an kavga çıkmasını isteyen. Raporlarsak sevinirim.
Karşılık veriyorum. "Bilginiz yok" diyen adamın bilgisi olmaması aşırı garip.Yazdıklarıma karşılık bulamadığın vakit Türkçe ye atlıyosun ne iş işgal etme burayı hadi işine bak .
Arkadaş yanlış bir bilgi vermesine karşın, "Hadi ordan" gibi bir üslupla konuşuyor.Yahu konuyu bu tür şeylerle doldurmasanıza.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.