4000 TL GTX 970 Sistem Toplama

İşlemciyi 4690 yapıp ssd ekleyebilirsin, fakat tavsiyem ileriye dönük olması için 4790 alıp ssd takviyesini daha sonra yapman.
Adsız.png

İşlemciyi 4690 yapıp ssd ekleyebilirsin, fakat tavsiyem ileriye dönük olması için 4790 alıp ssd takviyesini daha sonra yapman.
i5 4460 bile 4 - 5 yıl rahatlıkla götürebilecek bir işlemci. Yani i5 4460 bile geleceğe dönük. O yüzden 4690 ve SSD daha iyi olacaktır.

TOPLAM : 3.507,73 TL
KDV (%18) : 631,39
NAKİT / HAVALE (TL) : 4.139,12 TL
[TBODY] [/TBODY]

Elimden geldiği kadar düzgün bir sistem topladım. Gaming için ideal olduğu düşünüyorum. 2 adet sistem paylaşıyorum sizinle. Uygun olanı tercih edin. Monitör aynı fiyat aralığında isteğe göre değiştirebilir.

Eki Görüntüle 90292

Benim favorim ikinci;

Eki Görüntüle 90293
Sizce de bir işlemci soğutucuya ihtiyaç yok mu? K serisi bir işlemci seçtiğinize göre stok fanı önermiyorsunuz herhalde?

@Faiz Can Kavvas kardeşim bu paylaştığın sistemi hangi siteden topladın.?
Sinerji olması lazım.
TOPLAM : 3.507,73 TL
KDV (%18) : 631,39
NAKİT / HAVALE (TL) : 4.139,12 TL
[TBODY] [/TBODY]

Sizce de bir işlemci soğutucuya ihtiyaç yok mu? K serisi bir işlemci seçtiğinize göre stok fanı önermiyorsunuz herhalde?
Umarım sen de ciddi ciddi Kingston V300 SSD önermiyorsundur. Biraz araştır istersen. 20-30 TL için insanların başını yakma.

SSD çok öncelikli bir parça değil aradaki o fark için kısa bir süre daha beklenip düzgün kaliteli olan bir marka ve model alınabilir. Sonuçta sonradan eklemesi oldukça kolay bir parça. şahsi tavsiyem V300 yerine 40-50 TL farkla Samsung 850 Evo. Gerekli bütün rehberler sitede mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı