4000 TL INNO3D 1660 Ti Sistem Toplama

xafatsum

Hectopat
Makaleler
1
Biraz zor olacak ama bütçem 4000 TL. Sonradan yükseltebileceğim anakart, RAM ve kasadan kısarak bu Ryzen 5 veya i5 9400F ile bu bütçeye toplanılabilir mi acaba? Bu hafta içinde alacağım için acil yardıma ihtiyacım var, bu sistemi toplayamazsam Ryzen 2500X & RX580 bir sistem alıcam.

Sen imkansızı istiyosun kardeşim. Bu paraya ekran kartını, anakartı, RAM ve SSD'yi alırsın kenara koyarsın. Paran olunca kasa, psu, hdd, diğer 8GB RAM'i, vb. ürünleri alırsın sonra birleştirirsin.

Bütçeni 200 TL daha zorlarsan Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Ti sistem toplanılabilir. Ancak 120 GB SSD zar zor sığdı. Ayrıca RAM'i de AliExpress üzerinden alman gerek. Yoksa 50 TL daha fazla ödemen gerekecek. Eğer acilse 4250 TL yapabilirsen bütçeni sistemi yazabilirim.

Dikkatli bakın hocam :) Zalman N2'nin üstünde var. Yalnız Hepsiburada'da bot önlemine karşı Captcha Verification olarak gözüküyor.
Eyvallah, gördüm şimdi :) 500W tam sınır hatta yetersiz. Çünkü OC yapması gerekecek 3000Mhz RAM kullanacağı için. Fanlar, SSD, anakart, işlemci ve ekran kartı toplam 470-480Watt tüketiyor. 50W gibi bir akım zaten ısıya dönüşüyor. 100TL ekleyip 600 ya da 650W PSU önerdiniz mi sistem tamam oluyor. Uğraşmışsınız elinize sağlık ama aksak bir sistem. Bu bütçeye bu sistemi uydurmak Doğan SL arabaya Ferrari motoru takmak oluyor biraz :) Ben nanokatalog sitesine güveniyorum ancak arkadaş sıkıntı çekebilir. Yine de iktisadi tutumunuza hayran kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı