Bana sorarsanız paranız biraz cebinize kalsın ve F/P ürün GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA alın.
Mağazaya gidebilirsan biraz takıl, sonra test et. Al.
Hocam ürüne baktım. Ürün özelliklerine göre ucuz bir fiyat gibi gözüküyor. Üründe herhangi bir kötü nokta var mı yoksa gerçekten ucuz ve kaliteli mi?Bana sorarsanız paranız biraz cebinize kalsın ve F/P ürün GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA alın.
Mağazaya gidebilirsen biraz takıl, sonra test et ve al.
![]()
Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
[embed]https://youtu.be/mndimC2SJhI[/embed]www.gaming.gen.tr
![]()
Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
[embed]https://youtu.be/mndimC2SJhI[/embed]www.gaming.gen.tr
![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.869,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ürüne baktım. Ürün özelliklerine göre ucuz bir fiyat gibi gözüküyor. Üründe herhangi bir kötü nokta var mı yoksa gerçekten ucuz ve kaliteli mi?
Hocam ürüne baktım. Ürün özelliklerine göre ucuz bir fiyat gibi gözüküyor. Üründe herhangi bir kötü nokta var mı yoksa gerçekten ucuz ve kaliteli mi?
ASUS TUF Gaming VG249Q 24" 1ms Full HD FreeSync IPS oyuncu monitörü güzel gibi gözüktü daha önceden de almayı düşünüyordum sizce
Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2X HDMI DP 3xusb SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming monitör mü alayım yoksa ASUS'un monitörünü mü alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.