- Makaleler
- 13
Tercih etmeyin.Bir arkadaşta monster attı ben özellikleri baya iyi geldi o nasıl aryond a24?
Tercih etmeyin.Bir arkadaşta monster attı ben özellikleri baya iyi geldi o nasıl aryond a24?
Tercih etmeyin.
Panel türü. VA ve TN panel önermiyoruz genelde. IPS en iyisi.@ProximusTwo hocam şu panelde IPS falan var onlar ne oluyor tam olarak.
Hocam bilgim orta seviyede özellikleri çok iyi olmasına rağmen neden insanlar önermiyor sebebini biliyor musunuz?
Panel türü. VA ve TN panel önermiyoruz genelde. IPS en iyisi.
Monster Aryond A24 alınır mı?
Fason monitör bunlar. Kalitesizler. Monster yazıyor diye Monster monitör üretiyor sanmayın. Ayrıca Fast IPS diye bir panel yok. Monitörden bir haber olduğunuzu bu kadar belli etmeyin arkadaşlar. IPS panelde de ghosting olabilir. Biraz şansa dayalı konudur. Fakat düşük bir ihtimal. Bütçe artarsa...www.technopat.net
3500 falan olsaydı alınabilirdi ama fiyatını hak etmiyor.LG UltraGear 24GN60R-B ?
2.el için destek veremiyorum. Sıfır olarak tek önerim: VP249QGR.@ProximusTwo hocam yine 144 Hz 165 Hz 4000 TL'nin üstüne çıkmadan monitör var mı? Önerebileceğiniz yoksa kesin o mu?2. tercihim olursa iyi olur açısından.
@ProximusTwo hocam merhaba 2K monitör al diyorlar bu fiyatlarda var mı? 2.el iyi falan bir de yüksek fiyatlar ama hzleri düşük pek anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.